Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 8ος όμιλος] Παναρκαδικός – ΑΕ Ερμιονίδας 1-1

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Παναρκαδικός με την ΑΕ Ερμιονίδας, μετά το γκολ που πέτυχε ο Βίνιεβιτς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση, με αποτέλεσμα να δυσκολέψει το έργο των ποδοσφαιριστών.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα ήταν για τον Παναρκαδικό.

Στο 17’ Ο Στρέμπας βρήκε τον Μουλιάτο μέσα στην περιοχή και αυτός προσπάθησε να κρεμάσει τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων. Ωστόσο, ο Αλευράς βγήκε και μπλόκαρε την μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την εστία του Καλογερόπουλου για πρώτη φορά στο 30ο λεπτό του παιχνιδιού. Μετά από σέντρα ο Τριμπιόνιας κοντρόλαρε την μπάλα έκανε και το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του γκολκίπερ του Παναρκαδικού.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε αρκετές φάσεις για καμία από τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα Παναρκαδικός και Ερμιονίδα να οδηγηθούν στα αποδυτήρια με το 0-0.

το φιλμ του αγώνα στο Arcadiasports

Συνθέσεις

Παναρκαδικός: Καλογερόπουλος, Καναβέτας (85΄Σπίτνζος), Μπινιώρης, Στρέμπας, Gadiaga (77’ Vignjevic), Κασάπης, Μουλιάτος, Σβίγγος, Τσιώλης, Λυμπερόπουλος Ν., Γεωργόπουλος (56’ Carvalho)

ΑΕ Ερμιονίδας: Αλευράς, Τζιέρης, Βασιλέρης, Βιρβιλής, Μπιμπισίδης, Γεωργακόπουλος, Τριμπόνιας, Κορνελάτος, Μακρίδης (77’ Cotov), Πούτσης (83’ Σαλταπίδας), Νικολόπουλος (87’ Kala)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected