Κατηγορίες
Αθλήματα

Όλα τα λεφτά το πρόγραμμα της Κυριακής (20/1) για το Αυστραλιανό Όπεν!

Σε “ευρωπαϊκή” ώρα θα γίνει ο μεγάλος αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Roger Federer, για τον 4ο γύρο του Australian Open. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής.

Όπως αναφέρει το tennisnews.gr, o αγώνας της ημέρας για το ελληνικό κοινό και όχι μόνο, θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί της Κυριακής (Eurosport 1 HD) στη χώρα μας, καθώς θα είναι αυτός που θα ανοίξει το Night Session στη Rod Laver Arena.

Τσιτσιπάς και Federer έχουν προπονηθεί μαζί, είχαν αναμετρηθεί προσφάτως στο Περθ για το Hopman Cup – με τον Έλληνα πρωταθλητή να έχει δυσκολέψει όσο κανείς άλλος τον Ελβετό στη μέχρι τώρα πορεία του στο 2019 – αλλά αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν για ένα επίσημο τουρνουά.

Και δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη η συνθήκη, αφού αμφότεροι παίζουν εκπληκτικό τένις, βρίσκονται στον 4ο γύρο του Australian Open και θα τους παρακολουθήσουν περίπου 15.000 φίλοι του τένις από κοντά και πολλά εκατομμύρια τηλεθεατών από τους δέκτες τους.

Στις 02:00 θα ξεκινήσει η δράση για την 7η μέρα του Australian Open, με την αναμέτρηση της Petra Kvitova με την εντυπωσιακή 17χρονη, Amanda Anisimova, να ανοίγει την “αυλαία” στη Rod Laver Arena.

Θα ακολουθήσει ένα μεγάλο ματς, ανάμεσα στη Maria Sharapova που τα πηγαίνει εξαιρετικά και στην κορυφαία Αυστραλή τενίστρια αυτή την περίοδο, Ashleigh Barty, που απέκλεισε τη Μαρία Σάκκαρη και μπήκε για πρώτη φορά στον 4ο γύρο του Australian Open.

Περίπου στις 06:00 το πρωί, ο Rafael Nadal θα αναμετρηθεί με τον Tomas Berdych, σε έναν επίσης πολυαναμενόμενο αγώνα, μιας και οι δυο παίκτες είχαν από μια άψογη πρώτη εβδομάδα στο τουρνουά. Ο Nadal, αν και πρώτο τουρνουά μετά το US Open, δεν έχει απωλέσει ακόμα σετ, ενώ δυναμικό comeback έχει κάνει και ο Berdych, που έχασε μόνο ένα σετ απέναντι σε πολύ δυνατούς παίκτες, όπως είναι οι Kyle Edmund, Robin Haase και Diego Schwartzman.

Μετά τον αγώνα του Στέφανου με τον Federer, το μεσημέρι της Κυριακής, θα γίνει και η αναμέτρηση της Sloane Stephens με την Anastasia Pavlyuchenkova, που θα κλείσει το πρόγραμμα της ημέρας.

Στη Margaret Court Arena, στις 06:00 το πρωί η Angelique Kerber θα παίξει με την Danielle Collins και στις 08:00 ο Marin Cilic θα αντιμετωπίσει τον Roberto Bautista Agut, που ακόμα είναι αήττητος στο 2019. Τέλος, στις 04:00 το πρωί, ο Frances Tiafoe θα αναμετρηθεί με τον Grigor Dimitrov στη Melbourne Arena.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (20/01):

Rod Laver Arena:
02:00 Petra Kvitova (8) v. Amanda Anisimova
03:30 Ashleigh Barty (15) v. Maria Sharapova (30)
05:30 Tomas Berdych v. Rafael Nadal (2)
10:00 Stefanos Tsitsipas (14) v. Roger Federer (2)
12:30 Sloane Stephens (5) v. Anastasia Pavlyuchenkova

Margaret Court Arena:
06:00 Danielle Collins v. Angelique Kerber (2)
08:00 Marin Cilic (6) v. Roberto Bautista Agut (22)

Melbourne Arena:
04:00 Frances Tiafoe v. Grigor Dimitrov (20)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected