Κατηγορίες
Football League

Ραγδαίες εξελίξεις στον Καραϊσκάκη Άρτας!

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης που βοήθησε στην αναμόρφωση του Καραϊσκάκη Άρτας θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τον πάγκο. Αιτία το χάσμα απόψεων στον έως τώρα και τον μελλοντικό σχεδιασμό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, προέκυψε διαζύγιο με τον προπονητή, Μανώλη Παπαματθαιάκη και όλα δείχνουν ότι ο 46χρονος δεν θα βρίσκεται στον πάγκο των «πράσινων» στην αναμέτρηση του Σαββάτου (19/01) με τον ΑΟΧ Κισσαμικό!

Πρόκειται για τον προπονητή, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα, ώστε να αναμορφωθούν οι «πράσινοι». Σε 10 αγώνες είχε συγκομιδή 14 βαθμούς και με τον ίδιο στον πάγκο ο Καραϊσκάκης πανηγύρισε… ιστορικά διπλά όπως αυτά σε βάρος των Ηρακλή, Κέρκυρας, ενώ απέσπασε ισοπαλία και απέναντι στην Παναχαϊκή. Αφήνει την ομάδα της Άρτας στη 10η θέση με παιχνίδι λιγότερο.

Το ρεπορτάζ τουFL News αναφέρει ότι σε συνάντηση της διοίκησης με τον Παπαματθαιάκη εντός της εβδομάδας προέκυψαν τρομερές διαφωνίες, τόσο για τον έως τώρα σχεδιασμό, όσο και για τον μελλοντικό. Η αντιπαράθεση ήταν έντονη, καθώς ο έμπειρος τεχνικός φέρεται να μην συμφωνούσε με τις έωρα τώρα προσθήκες του Ισπανού τεχνικού διευθυντή, Μάριο Μπάρι, αλλά και με αυτές που σκοπεύουν να ολοκληρώσουν οι διοικούντες.

Οι διαφορές αυτές, όπως φαίνεται, δεν κάμφθηκαν και έτσι αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους. Είναι, μάλιστα, πιθανό ο Παπαματθαιάκης να μη βρίσκεται στον πάγκο του αγώνα του Σαββάτου (19/01) στα Περιβόλια και η ομάδα της Άρτας να παραταχθεί με υπηρεσιακό. Η ΠΑΕ και ο 46χρονος προπονητής δεν έχουν πάρει επίσημα θέση έως τώρα, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected