Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Έρχεται για τον Ηρακλή ο Esteban Muñoz! (vid)

Η “ισπανική” μεταγραφή του Ηρακλή είναι γεγονός! Η επιλογή του Μανουέλ Ρόκα αφορά στη θέση του στόπερ και μάλιστα ενός πολύπειρου αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού, ιδανικού για το σύστημα “3-5-2”, το οποίο θέλει να εφαρμόσει ο κόουτς.

Όπως αναφέρει το bluearena, πρόκειται για τον Εστέμπαν Μουνιόθ, τον οποίο είχε ποδοσφαιριστή μέχρι προσφάτως στην ισπανική Βιγιανοβένσε, την οποία ο Ρόκα προπονούσε πριν έρθει στον Ημίθεο και από την οποία ο 34χρονος στόπερ μόλις έμεινε ελεύθερος.

Πρόκειται για ταχύ κεντρικό αμυντικό, χωρίς μεγάλο ύψος (1.82), τον οποίο ο τεχνικός του Ημίθεου προορίζει για τη θέσει του αριστερού πόλου της τριάδας των σέντερ μπακ στην άμυνα των τριών, που θέλει να εφαρμόσει η για αριστερό στόπερ στην περίπτωση, που παίζει με δύο.

Ο Εστέμπαν Μουνιόθ έχει κλείσει προσφάτως τα 34 (27/12/84) του και έχει καταγράψει μακρά διαδρομή στο ισπανικό ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος στη Ατλέτικο Βαλεάρες, στην Κονστάνσια, στη Γιαγκοστέρα και στην Βιγιανοβένσε.

Ο Ισπανός αμυντικός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και από Δευτέρα προβλέπεται να “μπει” στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, εν δράσει:

error: Protected