Κατηγορίες
Football League

Το γκολ του Ελευθεριάδη έδωσε τη σπουδαία νίκη στην Παναχαϊκή!

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Παναχαϊκή στην Αγυιά κερδίζοντας τον Πλατανιά με 1-0! το γκολ πέτυχε ο Ελευθεριάδης και έδωσε τους 3 βαθμούς στην Παναχαϊκή. Η κοκκινόμαυρη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και άξιζε τη νίκη.

Η χανιώτικη ομάδα κρατούσε μέχρι και τα τελευταία λεπτά του αγώνα το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο οι γηπεδούχοι με ένα γκολ στα τελευταία λεπτά, που ξεκίνησε από μία εκτέλεση κόρνερ από τον Αργυρόπουλο, με τον Ελευθεριάδη να χρίζεται σκόρερ από κοντά με σουτ, γνώρισε την τρίτη φετινή του ήττα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Πλατανιάς είχε φάσεις, με τις δύο πιο χαρακτηριστικές να είναι αυτές με τον Μιγκέλ στο 34’, η κεφάλια του οποίου έφυγε άουτ, ενώ στο 55’ το σουτ του Καραγκούνη είχε την ίδια τύχη.

Οι φάσεις του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Ντάσιος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Σωτηράκος, Πλέγας (65’ Μωραΐτης), Μουστακόπουλος, Ελευθεριάδης, Κολ (65’ Αργυρόπουλος), Κυνηγόπουλος, Μπαστακός (87’ Κοτσώνης)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ρουσσάκης (86’ Χ. Ποζατζίδης), Τσαμούρης, Στ. Ποζατζίδης (67’ Τσακμάκης), Μποσέτι, Καραγκούνης, Πουρζιτίδης, Μάικιτς, Λάζιτς (76’ Παπανικολάου), Μιγκέλ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected