Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Σύντομη η (νέα) θητεία του Γιαμουρίδη στον Λαγκαδά

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΠΕ Λαγκαδά αποτελεί και επίσημα εδώ και λίγες ώρες ο προπονητής Ιερόθεος Γιαμουρίδης.

Ο έμπειρος κόουτς υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή.

Διαβάστε τις δηλώσεις του στο stathis1963.blogspot.com:

«Τον τελευταίο καιρό η ΑΠΕΛ έφτασε στο χείλος του γκρεμού.Τότε κάποιοι άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα θυσιάζονται γι αυτήν κάνοντας τα πάντα για το καλό της,μου ζήτησαν να βοηθήσω στην προσπάθεια ανασύνταξης και της σωτηρίας της.

Με δεδομένη την αγάπη μου γι αυτήν και βλέποντας την αγωνία στα μάτια αυτών των ανθρώπων αποφάσισα να δεχτώ την πρόκληση γιατί πίστευα και πιστεύω ακράδαντα ότι αυτό ήταν εφικτό.

Στο διάστημα αυτό εγώ και οι συνεργάτες μου κάναμε ότι ήταν δυνατό για να αντιστρέψουμε το ψυχολογικά αρνητικό κλίμα που υπήρχε αλλά και την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας.Μου ανακοινώθηκε πριν από λίγες ώρες ότι το πλάνο που εκπονήσαμε δεν μπορεί να υλοποιηθεί γιατί παρουσιάστηκαν ανυπέρβλητα εμπόδια(κυρίως οικονομικά και δεν μιλάω για το προπονητικό τιμ το οποίο ήταν εξασφαλισμένο) και ότι το μέλλον της ομάδας είναι αβέβαιο.

Ήταν φυσικό επακόλουθο η αποχώρηση από την ομάδα η δική μου και των συνεργατών μου.Δεν κρατάω κακία σε κανέναν γιατί ήξερα τους κινδύνους που υπήρχαν.Αντιθέτως μάλιστα θέλω να τους επαινέσω για την εντιμότητα τους και την ξεκάθαρη στάση τους και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και καλό κουράγιο.

Υ.Γ. Η πιο μεγάλη δόξα δεν είναι να παραμένεις όρθιος αλλά να ξανασηκώνεσαι όταν πέφτεις».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected