Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Θύμισε…Σιλαβέρτ ο τερματοφύλακας της Επισκοπής, ανέλαβε να εκτελέσει φάουλ! (vid)

Τον τεράστιο Παραγουανό τερματοφύλακα Χοσέ Λουίς Σιλαβέρτ θύμισε την Κυριακή στο ΔΑΚ Γάλλου ο Γιώργος Χανιωτάκης.

Ο νεαρός τερματοφύλακας της Επισκοπής, στο ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, στο 64’ ξάφνιασε όσους παρακολουθούσαν την αναμέτρηση με την Προοδευτική, για την 15η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η Επισκοπή κέρδισε φάουλ λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον γιο του πρώην διεθνή τερματοφύλακα, Κώστα, να αφήνει την εστία του και να πηγαίνει στην άλλη περιοχή, για να το εκτελέσει. Η κατάληξη – όπως θα δείτε στο σχετικό video – δεν ήταν η επιθυμητή, αλλά η επιλογή του προπονητή του να εκτελέσει αυτός το φάουλ από τον προπονητή του, μας δείχνει πως ο Γιώργος Χανιωτάκης έχει καλά πόδια και πιθανότατα η σκηνή θα επαναληφθεί και στο μέλλον…

δείτε το βίντεο του rethymnosports.gr

Τέλος ο Πήλιος

Μία ακόμη αποχώρηση είχαμε πριν από λίγο από την Επισκοπή με τον Χαράλαμπο Πήλιο να αποτελεί παρελθόν, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ο 26χρόνος επιθετικός κάνει σήμερα την τελευταία του προπόνηση και αναχωρεί για την Αθήνα, λόγω προσωπικών λόγων και για αυτό ζήτησε να λυθεί η συνεργασία του με την Επισκοπή.

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χαράλαμπο Πήλιο. Ο εν λόγω μεσοεπιθετικός συναντήθηκε με τη διοίκηση του σωματείου μας όπου ζήτησε να αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους. Η διοίκηση του ΑΟ Επισκοπής δεν θα μπορούσε να αρνηθεί σεβόμενη στο συγκεκριμένο αίτημα του Χ. Πήλιου.

Η ομάδα μας εύχεται στον Χαράλαμπο Πήλιο καλή σταδιοδρομία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΑΟ Επισκοπής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected