Κατηγορίες
Basket

Ματς αποδείξεων για τον Φίλιππο Βέροιας στην Ελευθερούπολη, σπουδαία αναμέτρηση και στην Πυλαία (πρόγραμμα 15ης αγωνιστικής)

Δύο πολύ σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β Εθνικής μπάσκετ.

Το πρωτοπόρο Ανατόλια υποδέχεται τον δεύτερο της βαθμολογίας ΑΟ Αγρινίου και έχει μια σπουδαία ευκαιρία να αποσπαστεί δύο βαθμούς στην κορυφή και να καταστεί αυτόματα το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Σε αντίθετη περίπτωση, το πρωτάθλημα θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον ειδικά από τη στιγμή που στο άλλο ματς της ημέρας, ένας εκ των ΓΣ Ελευθερούπολης και Φιλίππου Βέροιας θα πλησιάσουν ακόμη περισσότερο!

Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα έχει δύσκολο έργο στην Ελευθερούπολη με αντίπαλο την τοπική ομάδα, με την οποία ισοβαθμεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, οι 6 σερί νίκες έχουν επιφέρει κλίμα ενθουσιασμού στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο και μια νίκη κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις ΧΑΝΘ – ΚΣ Γέφυρας και Ερμής Λαγκαδάς-ΓΣ Φαρσάλων, ενώ δύσκολο είναι το έργο του Φαίακα Κέρκυρας, που θα μεταβεί στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει τους Ικάρους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα :

ΧΑΝΘ – ΚΣ Γέφυρας
Ίκαροι Σερρών – Φαίακας Κέρκυρας
ΓΣ Ελευθερούπολης – Φίλιππος Βέροιας
Ανατόλια – ΑΟ Αγρινίου
Ερμής Λαγκαδά – ΓΣ Φαρσάλων
ΓΑΣ Χαλκηδόνας – Μαχητές Δόξα Πεύκων
Έσπερος Λαμίας – Νίκη Βόλου
Στρατώνι – Μακεδονικός

Η βαθμολογία ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected