Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μια ακόμη…παράσταση από τη Γιουνάιτεντ, 3-1 την Άρσεναλ! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέχισε το νικηφόρο σερί με τον Σόλσκιερ στον πάγκο, επιβλήθηκε με 3-1 της Άρσεναλ και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η αναγέννηση της Γιουνάιτεντ με τον Σόλσκιερ συνεχίζεται και, πλέον, με τον Νορβηγό στον πάγκο οι κόκκινοι διάβολοι μετράνε 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταίο τους θύμα η Άρσεναλ, την οποία κέρδισαν με 3-1 στο Λονδίνο για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση με πανηγυρικό τρόπο.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο ρυθμός ήταν πολύ καλός από το ξεκίνημα, όμως το παιχνίδι στράβωσε από νωρίς για την Άρσεναλ, που αντιμετωπίζει επιδημία τραυματισμών. Μόλις στο 21’ ο Παπασταθόπουλος αναγκάστηκε να αποχωρήσει με πρόβλημα στον αστράγαλο και 10’ αργότερα έγινε η ζημιά για τους κανονιέρηδες, όμως ο Σάντσες, που αποδοκιμάστηκε σποραδικά από το κοινό, έκανε το 0-1 με ωραία προσπάθεια.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους μόλις 2’ αργότερα ο Λίνγκαρντ με ψύχραιμο τελείωμα έκανε το 0-2! Παρά τα προβλήματά της η Άρσεναλ κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι πριν το ημίχρονο, όταν στο 43’ ο Ράμσεϊ έκανε το γύρισμα στην περιοχή και από κοντά ο Ομπαμεγιάνγκ μείωσε σε 1-2, σκορ που έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Οι παίκτες του Έμερι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, όταν κάθε καλή τους τελική προσπάθεια, όπως η κεφαλιά του Ράμσεϊ στο 46’, έπεσαν πάνω στον σταθερό Ρομέρο. Οι κανονιέρηδες πίεσαν πολύ στο ξεκίνημα, όμως στο 64’ έχασαν με τραυματισμό και τον έτερο βασικό στόπερ, Κοσιελνί, τον οποίο ο Λουκάκου πάτησε άθελά του στο κεφάλι. Ένα σουτ του Λακαζέτ στο 73’ είναι ότι καλύτερο κατάφερε να δημιουργήσει η Άρσεναλ, με την Γιουνάιτεντ να τελειώνει τα πάντα στο 82’, όταν ο Πογκμπά έκανε την κούρσα και το σουτ, για να πάρει το ριμπάουντ ο Μαρσιάλ μετά την απόκρουση του Τσεχ και να κάνει το τελικό 1-3.

Συνθέσεις

Άρσεναλ (Ουνάι Έμερι): Τσεχ, Κολάσιντας, Παπασταθόπουλος (21’ Μουστάφι), Κοσιελνί (64’ Γκεντουζί), Μέιτλαντ-Νάιλς, Τζάκα, Ράμσεϊ, Τορέιρα, Ιβόμπι (64’ Οζίλ), Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ρομέρο, Σο, Μπαγί, Λίντελορ, Γιανγκ, Μάτιτς, Ερέρα, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (88’ Τζόουνς), Σάντσες (72’ Μαρσιάλ), Λουκάκου (72’ Ράσφορντ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected