Super League 1 - Μεταγραφές

Στο…δρόμο για τον Πειραιά ο Antonio Donnarumma!

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει το θέμα της ενίσχυσης στα γκολπόστ. Η συμφωνία με την Μίλαν για τον Αντόνιο Ντοναρούμα επιτεύχθηκε και αναμένεται την Τετάρτη στην Αθήνα για τα διαδικαστικά.

Το θέμα έφεραν στην επιφάνεια τα ιταλικά ΜΜΕ και έχει βάση σε όλα τα σημεία της. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ήρθε σε οριστική συμφωνία την περασμένη Παρασκευή.

Κρατούσε ένα μικρό παράθυρο ανοικτό μήπως άλλαζε κάτι θεαματικά με τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Υπήρξαν κάποιες επαφές με τον 26χρονο τερματοφύλακα, αλλά τελικά δεν γεφυρώθηκε το χάσμα.

Όπως αναφέρει το Sportime, ενεργοποίησε άμεσα το θέμα της απόκτησης του Αντόνιο Ντοναρούμα. Με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει ο Ολυμπιακός θα πάρει τον Ντοναρούμα με τη μορφή του δανεισμού για έξι μήνες.

Θα καλύψει περίπου τα 2/3 από τις 500.000 ευρώ που είναι να παίρνει ο Ιταλός κίπερ, στο δεύτερο μισό της σεζόν, βάση συμβολαίου. Μάλιστα φέρεται να έχει μπει και οψιόν αγοράς στα 3 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Ντοναρούμα από το καλοκαίρι του 2017. Τότε που ο Αστέρας Τρίπολης πήρε περίπου 1,5 εκατ. ευρώ από την Μίλαν. Οι «ροσονέρι» τον απέκτησαν σαν μέρος της συμφωνίας για την ανανέωση του συμβολαίου του αδερφού του, Τζιανλουίτζι.

Οπως αποδείχθηκε ο Αντόνιο Ντοναρούμα ήταν πάντα στα υπόψη των «ερυθρόλευκων». Μπορεί να πέρασε καιρός αλλά τελικά θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η άφιξη του Ιταλού τερματοφύλακα αναμένεται την Τετάρτη. Γιατί προέκυψε μικροτραυματισμός του Πέπε Ρέινα και στην Μίλαν τον θέλουν για τα δύο σερί εντός έδρας ματς με τη Νάπολι (Σάββατο για πρωτάθλημα, Τρίτη για το κύπελλο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected