Κατηγορίες
Football League

Μόνο το γκολ έλειψε στα Περβόλια!

Ο Πλατανιάς δεν αξιοποίησε την πολύ καλή απόδοση που είχε στο α’ ημίχρονο, μένοντας στο ισόπαλο 0-0 με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ένα ωραίο παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Περιβολίων, με τον Πλατανιά να αποδίδει πολύ καλά στο α’ μέρος, διάστημα που έχασε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Από την άλλη, στο β’ μέρος βρέθηκε να απειλείται σε δύο φάσεις, με την πιο σημαντική στιγμή για τον Απόλλωνα Λάρισας να καταγράφεται στο 60’, με τον Γκοτ να πραγματοποιεί μεγάλη απόκρουση στο τετ-α-τετ του Πολέτο.

Οι πιο σημαντικές φάσεις για τον Πλατανιά στο α’ μέρος καταγράφηκαν με το σουτ του Τσακμάκη στο,.. 20ο δευτερόλεπτο, ενώ στο 3ο λεπτό, ο Μαντζάρης εκτινάχτηκε για ν’ αποκρούσει το σουτ του Νίλι. Επίσης, σημαντική φάση για τον Πλατανιά ήταν αυτή στο 33’ όταν ο Νίλι έκοψε τη μπάλα για τον Καραγκούνη που σούταρε πάνω σε σώματα.

Το αποτέλεσμα, σίγουρα, δεν είναι το καλύτερο για τον Πλατανιά, από την άλλη το παιχνίδι ήταν και αποδείχτηκε αρκετά δύσκολο.

Το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Ρουσσάκης, Στ. Ποζατζίδης, Ουές, Τσακμάκης (61’ Παπανικολάου), Καραγκούνης, Μάικιτς (78’ Λάζιτς, Νίλι, Μιγκέλ.

Απόλλων Λάρισας (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Χατζής, Λίταινας (90+1’ Γκουντρουμπής), Λούκας Ράμος, Τασιούλης (90+3’ Μπιμάι), Πολέτο (69’ Καμπέρης), Λουκάο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected