Κατηγορίες
Football League

Μεγάλο “διπλό” του Ηρακλή στη Νεάπολη! (photos)

Ήταν πραγματική ΟΜΑΔΑ. Πειθαρχημένη στην άμυνα, αποτελεσματική στην επίθεση και με τις μεγάλες της προσωπικότητες να κάνουν τη διαφορά. Ο Ηρακλής επιστρέφει…

Ήταν επίσης και μια μεγάλη απόδειξη πως ο Ρόκα κάνει καλό έργο στον Ηρακλή παρά τις γνωστές δυσκολίες που μαζί με τους παίκτες του αντιμετώπισε.

Απέναντι σε μια πολύ δυνατή επιθετικά ομάδα, ο Ηρακλής κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να παίξει εξαιρετικά αμυντικά και να μην… ταλαιπωρήσει τον Βοσνιάδη.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο metrosport.gr

Συνθέσεις

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάνκης (70′ Κορέλα), Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγιέρο, Πίτου Γκαρσία, Λούκας, Πέντα (60′ Πίσπας), Κότο, Μάντζης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μανουέλ Ρόκα): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Γιαννίτσης, Μουνιόθ, Βιτλής, Ζιαμπάρης, Καζναφέρης, Περόνε (79′ Στάμου), Κωστούλας, Ντούνης (46′ Ορφανίδης), Νιαμπούγιου (55′ Κλέιτον).

Δηλώσεις Μανουέλ Ρόκα

Ως την καλύτερη και πιο ιστορική ομάδα της Football League χαρακτήρισε την ομάδα του ο προπονητής του Γηραιού, Μανουέλ Ρόκα, και στάθηκε στο πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια του αγώνα που ήταν σημαντικό για να πάρουν το διπλό στην έδρα του πρωτοπόρου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρόκα στην κάμερα της ΕΡΤ3:

«Εμείς είμαστε η πιο ιστορική και η καλύτερη ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ και κερδίσαμε τον πρώτο. Πρέπει να έχουμε συνέχεια αυτό το πάθος, τα παιδιά τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο και μετά να έχουμε πειθαρχία στο αγωνιστικό κομμάτι. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει οι παίκτες να δίνουν τα πάντα για τη φανέλα. Εγώ στηρίζω το ρόστερ αυτό 1000% και πρέπει να τους πω ένα ευχαριστώ γιατί αυτοί ζωντάνεψαν την ομάδα και όχι ο προπονητής».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected