Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Ημαθιώτες διαιτητές σε Σιάτιστα, Καρδίτσα, Χαλκίδα και Άργος! Όλοι οι ορισμοί της 17ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική

Ανακοινώθηκαν σήμερα (30/1) από την ΚΕΔ, οι διαιτητές και βοηθοί της 17ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική, που διεξάγεται την Κυριακή 3/2.

Οι Χρήστος Παυλίδης, Θανάσης Νησελίτης και Κώστας Πίτος από την Ημαθία θα βρεθούν στη Σιάτιστα για να διευθύνουν την αναμέτρηση του 3ου ομίλου ανάμεσα στον Μακεδονικό και τον Τηλυκράτη, με παρατηρητή τον Ανδρέα Στάθη από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Την ίδια ώρα στην Καρδίτσας και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Μακρυχωρίου με τη Νίκη Βόλου (4ος όμιλος), η ΚΕΔ επέλεξε τον Γιώργο Μελτζανίδη από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους Μιχάλη Μανασή και Χρήστο Μπάλα από τα Τρίκαλα, με παρατηρητή τον Γιώργο Παπαμίχο από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Για τον 5ο όμιλο στη Χαλκίδα, στο ματς του ΑΟΧ με τον Ηλυσιακό (7ος όμιλος), διαιτητικό τρίο θα είναι οι Πέτρος Λεμπέσης, Δημήτρης Παγουρτζής (αμφότεροι από την Πειραιά) και Γιώργος Χριστοδούλου από την ΕΠΣ Ημαθίας, με παρατηρητή διαιτησίας τον Γιώργο Παπαγεωργίου (Βοιωτίας).

Ημαθιώτης ρέφερι και στο σπουδαίο ματς του 8ου ομίλου ανάμεσα στον Παναργειακό και την Καλαμάτα, καθώς η ΚΕΔ επέλεξε τους Φώτη Πολυχρόνη (Πιερίας), Κώστα Γιάντση (Ημαθίας) και Θεόδωρο Γουρνιά (Ανατ.Αττικής), με παρατηρητή τον Κώστα Φλωράκη από τη Φωκίδα.

Όσον αφορά τις ομάδες της Ημαθίας, την αναμέτρηση της Βέροιας με τον Αλμωπό Αριδαίας θα διευθύνουν οι Μπουτσίκος, Παπαδόπουλος και Μιχτατίδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας ενώ στο ΑΣ Γιαννιτσά – Νίκη Αγκαθιάς θα βρεθούν οι Πολυχρονίου (Καστοριάς), Τέγος και Δρουδάκης από τα Γρεβενά.

δείτε τους ορισμούς ΕΔΩ

error: Protected