Football League

Αλώβητος από τη Λάρισα ο Ηρόδοτος

Ο Απόλλων Λάρισας δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Ηροδότου και έτσι στο τέλος έμεινε στο 1-1 σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες δεν εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα.

Όπως αναφέρει το athleticlarissa, στο 7′ ο Πολέτο εκτέλεσε κόρνερ και ο Λουκάο με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε τελικές προσπάθειες με τους Μουκίδη (19′), Σιαλμά (24′) και εν τέλει έφτασαν στο 1-1 με πέναλτι του Γιαλούση. Η παράβαση δόθηκε για ανατροπή του Γκούφα από τον Κουρτεσιώτη.

Στο 64′ ακυρώθηκε γκολ του Λουκάο ως επιθετικό φάουλ και στο 71′ ο Ξενοδόχοφ απέκρουσε τη μπάλα σε πλασέ του Γκουντρουμπή. Οι Κρητικοί, πάντως, κράτησαν σχετικά εύκολα το 1-1, αφού ο Απόλλων Λάρισας προσπαθούσε με γεμίσματα στο φινάλε να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Η ομάδα της Φιλιππούπολης θα προσπαθήσει να πάρει αυτούς τους βαθμούς που έχασε σήμερα στα επόμενα ματς.

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Καμπέρης, Κοντοές, Καρατάσιος, Χατζής, Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο (58′ Γκουντρουμπής), Λίταινας (66′ Μπραμπίγια), Πολέτο, Λουκάο.

Ηρόδοτος (Γιώργος Λυρώνης): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Γιαλούσης, Ανδρέου, Τουγλής (77′ Παπαγγελής), Αργκιλέσι, Μουκίδης (32′ Μπαρέττας), Νύκταρης, Γκούφας (60′ Αγγελούδης), Ηλιάδης, Σιαλμάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected