Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 1ος όμιλος] Κεραυνός Πέρνης – Πανσερραϊκός 1-0 (photos)

Μεγάλη νίκη του Κεραυνού Πέρνης επί του Πανσερραϊκού με σκορ 1-0 και μάλιστα η δεύτερη επί των “Λιονταριών” στο φετινό πρωτάθλημα!

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 79′ ο Χαλπέτης, το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος στα πρώτα 30 λεπτά, όμως ο Κεραυνός σταδιακά ανέβασε την απόδοση του και πήρε μια μεγάλη νίκη που ουσιαστικά κρίνει και την παραμονή του. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες σε γήπεδο που δυστυχώς δεν γινόταν να παιχθεί σωστό ποδόσφαιρο.

Ο Πανσερραϊκός απείλησε στο πρώτο μέρος με τον Παπαβασιλείου (13′) και Ομπόσου (38′) ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν αυτή του Ζώβληκα στις καθυστερήσεις.

Ο Κεραυνός απείλησε στο 43′ με σουτ του Χαριτίδη αλλά και στο 60′ όταν από σέντρα του Χατζηκυριάκου το εντυπωσιακό σουτ που επιχείρησε ο Χαριτίδης κατέληξε λίγο άουτ.

Συνθέσεις

Κεραυνός Πέρνης: Δεληγιώρογλου, Μπαντάνης (20′ λ.τ. Κωνσταντάρας), Μαρκάκης, Καλτσάς, Λεγάτος, Χατζηκυριάκου, Λάσπατζης, Γεωργιάδης, Χαριτίδης (65′ Τζιβανόπουλος), Χαλπέτης (81′ Παναγιώτου).

Πανσερραϊκός: Στεφανίδης, Κεχαγιάς, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Κούτλας, Πολύζος (33′ Παπαδόπουλος), Μακούσης, Ζιώγας, Ζώβληκας, Παπαβασιλείου (70′ Πέτρου), Ομπόσου.

δείτε φωτογραφίες στο proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected