Κατηγορίες
Football League

Μία ακόμη ισοπαλία ο Ηρακλής, αλώβητη και στο Καυτατζόγλειο η Κέρκυρα

Νέα ισοπαλία για τον Ηρακλή, που έμεινε στο 1-1 με την Κέρκυρα και απέδειξε ότι δεν έχει προοπτικές για κάτι καλό στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε έναν αγώνα, στον οποίο χρειαζόταν τη νίκη και μόνο τη νίκη, ο Ηρακλής αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων και έμεινε στο 1-1 με την Κέρκυρα, παραμένοντας πολύ μακριά από κάθε σκέψη διεκδίκησης της δεύτερης θέσης.

Μπορεί όλα να ξεκίνησαν θετικά για τους «κυανόλευκους» με το γκολ από πέναλτι του Περόνε στο 21΄, όμως ένα γκολ από τα αποδυτήρια στο δεύτερο μέρος του Κρητικού για τους φιλοξενούμενους, στάθηκε ικανό να αποδείξει την αδυναμία του Ημίθεου ως προς το να επανέλθει στη διεκδίκηση της νίκης και να πάρει το τόσο αναγκαίο για εκείνον τρίποντο.

Το ρίσκο με τον Περόνε δεν βγήκε, καθώς ο Αργεντινός εγκατέλειψε με υποτροπή στο τραύμα του από το ημίωρο, με τον Ηρακλή να είναι ουσιαστικά ακίνδυνος μετά την ισοφάριση και να μην μπορεί να οργανωθεί δημιουργικά, ώστε να φτάσει με επικίνδυνο τρόπο στα αντίπαλα καρέ.

το φιλμ του αγώνα στο bluearena.gr

Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καχριμάν, Βιτλής, Κουτρομάνος, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Ορφανίδης (75΄ Γ. Παπαδόπουλος), Καθάριος (70΄ Μπορίκο), Κωστούλας, Κλέιτον, Περόνε (30΄ Νιάμπουγιου).

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Σιανδραβέλης, Χαντάκιας, Ιωάννου, Κούρος, Κρητικός, Νίκιτς, Λινάρδος (77΄ Αποστολίδης), Κόντος (64΄Ζορμπάς), Τουράμ, Πασάς (90΄ +3΄ Θεοδωράκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected