Κατηγορίες
Super League 1

Πήρε το “Χ” με Ουάρντα ο Ατρόμητος

Ο Αστέρας, με το γκολ του Καλτσά στο 24′ κρατούσε τη νίκη στα χέρια του, είχε ευκαιρίες για το 2-0 αλλά ο Ουάρντα διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 82′ στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Ατρόμητου στο ματς.

Η ομάδα της Τρίπολης ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί με τον Καλτσά, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Ο Ατρόμητος δυσκολευόταν πολύ να φανεί απειλητικός, στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε πρόσωπο κέρδισε μέτρα και ουσιαστικά με μία ευκαιρία ισοφάρισε με τον Ουάρντα ο οποίος σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική διατηρώντας τον Ατρόμητο αήττητο για τέταρτο συνεχόμενο ματς.

Ο Αστέρας μπήκε ψυχωμένος στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο. Δημιούργησε ευκαιρίες, έκανε το 1-0 με τον Καλτσά και δημιούργησε κι άλλες φάσεις για να σκοράρει ξανά.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ουσιαστικά στο 82′, μια ολιγωρία στην άμυνα ήταν αρκετή κι έτσι οι Αρκάδες έχασαν την ευκαιρία να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Ατρόμητο.

Έπειτα από 22 ματς, ο Αστέρας είναι στους 22 βαθμούς κι η ομάδα του Περιστερίου ανέβηκε στους 40.

το φιλμ του αγώνα στο arcadiasports.gr

Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ρόλε (69′ Τσιλανίδης), Ορτέγκα, Κυριακόπουλος, Μπελόκ, Καλτσάς (90′ Δουβίκας), Φεντάντεθ, Αραβίδης (75′ Μανιάς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγερι (46′ Θεοδωράκης), Κιβρακίδης (74′ Μανούσος), Χατζησαϊας, Καρασαλίδης, Μάντσον, Κατράνης, Ουμπίδες, Ουάρντα, Ενσικουλού (46′ Βασιλακάκης), Κουλούρης, Μπρούνο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected