Κατηγορίες
Football League

Απίστευτες δηλώσεις Ρόκα μετά το Αιγινιακός – Ηρακλής!

Ο Μανουέλ Ρόκα είχε πολλά να πει στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα και ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να αποχωρήσει, εκτός αν η διοίκηση θελήσει να τον απολύσει.

Μάλιστα σημείωσε ότι η ομάδα του έχασε από εξωαγωνιστικούς λόγους και όταν του ζητήθηκε διευκρίνιση, έκανε λόγο για τρία πέναλτι, που δεν της δόθηκαν και για το γεγονός ότι το στο πρώτο ημίχρονο το 70% των πασών των παικτών του ήταν λάθος…

Αναλυτικά, σημείωσε:

“Αγωνιστικά δεν θέλω να δικαιολογήσω την ήττα μας. Όμως ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε εξωαγωνιστικά, Δεν μας δόθηκαν τρία πέναλτι, ενώ οι παίκτες μου στο πρώτο ημίχρονο είχαν κατά 70% λάθος μεταβιβάσεις…

Κάναμε λάθη, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και δεχτήκαμε γκολ από τον αντίπαλο.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε την κατοχή της μπάλας δημιουργήσαμε ευκαιρίες και δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, που έδωσαν τα πάντα. Είμαστε μεγάλη ομάδα και όταν αγωνιζόμαστε πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι.

Όταν ήρθα στον Ηρακλή είχαμε τρεις ήττες, αλλά μετά η ομάδα φάνηκε να ανεβαίνει. Το κακό είναι ότι όταν κάτι πάει στραβά, φταίει πάντα ο προπονητής. Εγώ δεν είμαι… χέ@@@ς για να παραιτηθώ. Αν η διοίκηση κρίνει ότι πρέπει να με απολύσει, ας το κάνει.

Η λύση δεν είναι να μπούμε στα αποδυτήρια και να πλακωθούμε με τους παίκτες.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, που βρέθηκε δίπλα μας, όμως εμείς τον δυσαρεστήσαμε…”.

*απόδοση : bluearena.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected