Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλυτη επιβεβαίωση του sportsup.gr! Κέρδισε την προσφυγή η Ασπίδα Ξάνθης και παίρνει τους βαθμούς!

Πλήρης δικαίωση της Ασπίδας Ξάνθης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στην ένσταση κατά τoυ Κεραυνού Πέρνης! Παίρνει “φωτιά” η μάχη της παραμονής με τα νέα δεδομένα!

Στο sportsup.gr είχαμε τονίσει εξ αρχής πως ο Κανονισμός Μεταγραφών της Ομοσπονδίας ήταν ξεκάθαρος και πως δεν επιτρέπονται τρεις εγγραφές ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή εντός της αγωνιστικής σεζόν (μπορεί να το κάνει αλλά θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στις δύο).

Εκ των πραγμάτων λοιπόν (παρά το γεγονός πως αρκετοί ήταν αυτοί που τόνιζαν πως δεν έχουμε ιδέα…) και όπως προκύπτει από τη σημερινή απόφαση που φέρνει στο φως το Sportsaddict, τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την αρχική απόφαση της Πειθαρχικής και δικαίωσε την Ασπίδα Ξάνθης όχι απλά στην ένσταση της αλλά και στην επιμονή της στην υπόθεση της αντικανονικής συμμετοχής του Βασίλη Λαζαρίδη στο μεταξύ τους ματς.

H Επιτροπή Εφέσεων δικαίωσε πλήρως την Ξανθιώτικη γραμμή, δημιουργώντας βέβαια πολλά ερωτηματικά για το σκεπτικό της Πειθαρχικής που είχε εκδώσει μια εντελώς διαφορετική απόφαση, παρότι αμφότερες οι Επιτροπές πήραν απόφαση με βάση τα όσα αναφέρει το άρθρο 5, παράγραφος 4 του κανονισμού ιδιότητας και μετεγγραφών ποδοσφαιριστών του ΚΑΠ

Με την απόφαση της λοιπόν η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατακυρώνει το παιχνίδι Ασπίδα Ξάνθης – Κεραυνός Πέρνης με 3-0 υπέρ της Ξανθιώτικης ομάδας, ενώ παράλληλα της αφαιρεί και 3 ακόμη βαθμούς ενώ τιμωρείται και με χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ. Η ομάδα του Κεραυνού έχει δικαίωμα προσφυγής στο Διαιτητικό κάτι που θα αποφασιστεί εντός ημέρας

Απόφαση που ανατρέπει πλήρως την κατάσταση στην βαθμολογία με τον Κεραυνό Πέρνης με αυτούς τους 6 χαμένους βαθμούς να πέφτει στους 21 βαθμούς και πλέον να είναι στην ζώνη του υποβιβασμού με την ΑΕ Καλαμπακίου να βγαίνει εκτός αυτής, ενώ η Ασπίδα Ξάνθης φτάνει τους 16 βαθμούς και την 11η θέση.

Η βαθμολογία

Β
1 Νέστος Χρυσούπολης 49
2 Καβάλα 48
3 Αετός Ορφανού 35
4 Απόλλων Παραλιμνίου 34
5 Πανσερραϊκός 33
6 Άρης Αβάτου 31
7 Ορφέας Ξάνθης 31
8 Αλέξανδρος Κιλκίς 29
9 ΑΕ Καλαμπακίου 22
10 Κεραυνός Πέρνης 21
11 Ασπίδα Ξάνθης 16
12 Εθνικός Αλεξ/πολης 15
13 ΠΑΟΚ Κοσμίου 13
14 Εθνικός Σιδηροκάστρου 10
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected