Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Χωρίς νικητή το Λονδρέζικο ντέρμπι, “φωτιά” στη μάχη της τετράδας! (vid)

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Τότεναμ και Άρσεναλ στο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου με τη μάχη της τετράδας να… φουντώνει καθώς ακολουθεί μόλις πιο πίσω η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έτοιμη να μπει «σφήνα».

Το ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου δεν είχε νικητή, με τις Τότεναμ και Άρσεναλ να… δουλεύουν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ακολουθεί μόλις πιο πίσω και τη μάχη της τετράδας να γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή στην τελική ευθεία της σεζόν. Οι Κανονιέρηδες» πήραν το προβάδισμα στο 16′ με το γκολ του Ράμσεϊ, αλλά στο δεύτερο μέρος ο Κέιν με εκτέλεση πέναλτι (74′) διαμόρφωσε το τελικό 1-1, το οποίο δεν αφήνει ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες.

Πέναλτι του Ομπαμεγιάνγκ στο 90′ σταμάτησε ο Γιορίς, κόκκινη κάρτα για τον Τορέιρα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Καλή εμφάνιση από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος είχε σταθερές επεμβάσεις στην άμυνα όποτε χρειάστηκε.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Γιορίς, Τρίπιερ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Βερτόνγκεν, Ρόουζ, Γουανιάμα (59′ Λαμέλα), Σισοκό, Έρικσεν, Σον (79′ Γιορέντε), Κέιν

Άρσεναλ (Ουνάι Έμερι): Λένο, Μουστάφι, Παπασταθόπουλος, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Γκεντουζί (46′ Τορέιρα), Τσάκα, Ράμσεϊ (72′ Εζίλ), Αϊβόμπι, Μκιταριάν, Λακαζέτ (56′ Ομπαμεγιάνγκ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected