Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στο +16 η Γιούβε και πλέον μόνο με θαύμα το χάνει! (vid)

Με γκολ των Πιάνιτς και Εμρέ Τσαν από το πρώτο ημίχρονο, η Γιουβέντους πέρασε και από την έδρα της Νάπολι (1-2), πήγε στο +16 και οδεύει ολοταχώς για (νέο) αήττητο πρωτάθλημα! Εχασε πέναλτι ο μοιραίος Ινσίνιε.

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπήρχε. Το +13, άλλωστε, δεν γινόταν να ανατραπεί, οπότε ήταν θέμα γοήτρου. Η Νάπολι ήθελε να σπάσει το αήττητο των Μπιανκονέρι, οι οποίοι -με τη σειρά τους- ήθελαν να φύγουν με αποτέλεσμα από το San Paolo για το αήττητο και για την ψυχολογία ενόψει Ατλέτικο. Αποστολή εξετελέσθη, επομένως, για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, η οποία κινδύνεψε να δει το 0-2 να γίνεται 2-2, αλλά ο Ινσίνιε αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 84. Η τιμωρία του, ενδεχομένως, για την φωτογραφία… αλα Σιμεόνε που έβγαλε πριν δύο μέρες στην προπόνηση. Αποβλήθηκαν οι Μερέτ και Πιάνιτς…

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Μερέτ, Μαλκί (46′ Μέρτενς), Μαξίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Χισάι, Καγιεχόν (78′ Ουνάς), Αλαν, Φαμπιάν, Ζιελίνσκι, Μίλικ (27′ Οσπίνα), Ινσίνιε.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Κανσέλο (62′ Ντε Σίλιο), Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Εμρέ Τσαν, Πιάνιτς, Ματουιντί, Μπερναρντέσκι (85′ Ντιμπάλα), Ρονάλντο, Μάντζουκιτς (74′ Μάντζουκιτς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected