Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εκπληκτικά πράγματα από τον Μέσι, προβάρει τον τίτλο η Μπάρτσα! (vid)

Αυτά που κάνει ο Μέσι δεν υπάρχουν! Το νέο σόου του Αργεντινού ήταν τόσο εντυπωσιακό που άφησε σε δεύτερη μοίρα τη νίκη της Μπάρτσα κόντρα στην Μπέτις (1-4), που τους φέρνει μια ανάσα από τον τίτλο.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορείς να τα εξηγήσεις, αλλά απολαμβάνεις να τα βλέπεις…

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ξεκάθαρα ο Λιονέλ Μέσι, που κόντρα στην Μπέτις πρόσφερε μία από τις πιο απολαυστικές παραστάσεις του στη φετινή σεζόν, σε τέτοιο βαθμό, που το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα είναι πλέον στο +10 και αγκαλιά με το πρωτάθλημα περνά σε δεύτερη μοίρα.

Οι Καταλανοί επικράτησαν 4-1 εκτός έδρας, αλλά η πραγματική είδηση είναι το σόου του Αργεντινού.

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr, την αρχή έκανε στο 18’ όταν με απίθανη εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 45’ ο Λουίς Σουάρες με ωραία τακουνιά έδωσε έτοιμο γκολ στον Μέσι για το 2-0. Η Μπάρτσα δεν είχε καμία όρεξη να αφήσει το γκάζι και στο 63’ ήταν η σειρά του Ουρουγουανού να σκοράρει (0-3), ώστε να προσθέσει κι αυτός το όνομά του στους βασικούς συντελεστές της νίκης.

Η Μπέτις μείωσε προ στιγμήν στο 82’, αλλά το κερασάκι στην… τούρτα το έβαλε, ποιος άλλος, ο Λιονέλ Μέσι. Με ένα γκολ απίστευτης ομορφιάς στο 85’ διαμόρφωσε το τελικό 1-4 του θριάμβου των Καταλανών στην Ανδαλουσία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected