Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεγάλο “διπλό” της Ίντερ στο ντέρμπι της πόλης! (vid)

Η Ίντερ νίκησε ξανά (2-3) την Μίλαν, συνέχισε τη θετική παράδοση και παράλληλα έγινε φαβορί για έξοδο στο Champions League αφού την προσπέρασε στη βαθμολογία.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι προβλέψεις ήθελαν τους Ροσονέρι να επικρατούν και να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη σε derby della Madonnina -για την Serie A- από τον Ιανουάριο του 2016. Τα ντέρμπι, όμως, είναι τα κατάλληλα παιχνίδια για να ανατρέπονται οι προβλέψεις και αποδείχθηκε ξανά. Με τον Λαουτάρο Μαρτίνες, σαν… άλλος Ικάρντι, να έχει ασίστ και γκολ, η Ίντερ πήρε ακόμη μία νίκη κόντρα στη Μίλαν και ανέβηκε ξανά στην 3η θέση, ελπίζοντας ότι θα βρει πλέον ηρεμία ενόψει της συνέχειας.

Όσο για την συμπολίτισσα, ελπίζει να μη χάσει τη δική της (ηρεμία) έπειτα από αυτή την ήττα, πέφτοντας πλέον στην 4η θέση, με την 5η Ρόμα να είναι στο -4, ενώ η Λάτσιο είναι στο -6 αλλά με ματς λιγότερο…

Συνθέσεις

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες (58′ Κουτρόνε), Κεσί (69′ Κόντι), Μπακαγιόκο, Πακετά (46′ Καστιγέχο), Σούσο, Πιόντεκ, Τσαλχάνογλου.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Ντε Βράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Βεσίνο (92′ Ρανόκια), Μπρόζοβιτς (73′ Μπόρχα Βαλέρο), Γκαλιαρντίνι, Πολιτάνο (84′ Καντρέβα), Λαουτάρο Μαρτίνες, Πέρισιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected