Κατηγορίες
Football League

“Το μήνυμα εστάλη” από τους παίκτες των Τρικάλων!

Μία αρνητική εξέλιξη επεφύλασσε η σημερινή ημέρα για τον ΑΟ Τρίκαλα.

Όπως αναφέρει το trikalascore, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, αποφάσισαν ομόφωνα να μην προπονηθούν, διαμαρτυρόμενοι με τον τρόπο αυτό για οικονομικές οφειλές που υπάρχουν.

Την απόφασή τους αυτή, την ανακοίνωσαν οι τρεις αρχηγοί στον Αντιπρόεδρο της ομάδας Νίκο Νίκογλου, που μάταια προσπάθησε να τους μεταπείσει.

Το ίδιο προσπάθησε να κάνει και ο Βαγγέλης Παραπραστανίτης, λέγοντάς τους ότι το πρωτάθλημα βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή ακολουθεί ο τελικός στο Αιγίνιο και δεν πρέπει για το λόγο αυτό να γίνονται τέτοιες ενέργειες πριν ένα τόσο κρίσιμο ματς.

Ωστόσο, οι παίκτες ήταν ανένδοτοι και τελικά η ομάδα δεν προπονήθηκε την Παρασκευή.

Η θέση της διοίκησης

Από την ΠΑΕ Τρίκαλα υπάρχει η θέση ότι σήμερα μπήκαν κάποια χρήματα στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών, ενώ υπήρξε η δέσμευση ότι μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα έχουν καταβληθεί το 1/3 των οφειλών προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και μέσα σε 15 ημέρες θα έχουν δοθεί τα μισά χρήματα που τους οφείλονται, δίχως αυτό να γίνει δεκτό από τους παίκτες.

Και εννοείται ότι δεν κρύβουν την ενόχλησή τους για τη συγκεκριμένη ενέργεια

Κανονικά η αυριανή προπόνηση

Οι παίκτες φαίνεται ότι ενημέρωσαν πως αύριο το πρωί θα κανονικά, καθώς αυτή θα είναι και η τελευταία τους προπόνηση πριν τον τελικό στο Αιγίνιο. Μένει να δούμε αν αυτό τελικά θα γίνει πράξη, με την ευχή όλες αυτές οι εξελίξεις να μη διαταράξουν την ομάδα που δίνει αυτό τον καιρό τα ρέστα της για να μπει στη 10άδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected