Κατηγορίες
Basket

Ηττήθηκε ο Ολυμπιακός αλλά έχει ακόμη…σφυγμό!

Ο Ολυμπιακός χαμογέλασε χθες με τα αποτελέσματα, μπορούσε να χαμογελάσει ξανά με την ήττα της Μπασκόνια, μόνο που κάτι πρέπει να κάνεις και ο ίδιος σε αυτή την ζωή.

Στο δικό του έργο απέτυχε πάλι, αφού πέταξε μια μεγάλη ευκαιρία να αγκαλιάσει την πρόκριση, βλέποντας την Ζαλγκίρις να θριαμβεύει στο ΣΕΦ με 72-68 .

Ακόμα κι έτσι, με τα αποτελέσματα της αγωνιστικής ο Ολυμπιακός παραμένει ζωντανός για την πρόκριση και μάλιστα με πολλές πιθανότητες αν νικήσει την ερχόμενη Παρασκευή στο ΣΕΦ την Νταρουσάφακα, αφού για να μείνει έξω πρέπει να γίνουν πολλά και δύσκολα διπλά από τους συνδιεκδικητές, Μιλάνο, Μπασκόνια, Μακάμπι και Ζαλγκίρις.

Έτσι που είναι δε, το πρόγραμμα ο Ολυμπιακός πριν το τζάμπολ του δικού του αγώνα θα γνωρίζει αν… θα έχει νόημα να παίξει αφού όλα τα ματς που τον ενδιαφέρουν προηγούνται.

Ο Πρίντεζης που ανέβασε πυρετό λίγες ώρες πριν τον αγώνα ήταν κανονικά παρών και στην πρώτη πεντάδα αφού τέτοιο ματς ήθελε αυταπάρνηση και σίγουρα ήθελε και άμυνα.

Σε ένα νευρικό ματς που αμφότεροι έψαξαν ανάσες από το τρίποντο τα 8 που σκόραρε η Ζάλγκιρις έναντι 4 του Ολυμπιακού έπαιξαν ρόλο όπως επίσης σε ματς που κρίθηκε τόσο στην κόψη του ξυραφιού, οι μόλις δύο άστοχες βολές των Λιθουανών έναντι έξι του Ολυμπιακού επίσης είχαν σημασία.

το φιλμ του αγώνα στο basketa.gr

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected