Κατηγορίες
Football League

Όλα μηδέν στο Καυτατζόγλειο

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είχε τις μεγάλες ευκαιρίες με το μέρος του, τις οποίες δεν κατάφερε να κάνει γκολ μένοντας στο ισόπαλο 0-0 στο Καυτανζόγλειο απέναντι στον Ηρακλή.

Αποκορύφωμα ήταν το δοκάρι από το απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Παπαχρήστου στο 81ο λεπτό, με τη χανιώτικη ομάδα να αποδεικνύεται πραγματικά άτυχη σε αυτή τη φάση.

Από εκεί και πέρα, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είχε την ευκαιρία να “χτυπήσει” στο καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου με την προβολή του Σάλιακα που πέρασε άουτ μετά το γέμισμα από τον Κάσσο. Η επόμενη, τρίτη πολύ μεγάλη στιγμή που θα μπορούσε να έχει γίνει το 0-1 ήταν στο 65’ από το κόρνερ του Παπαχρήστου, που έκανε το καλύτερό του παιχνίδι φέτος με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, με τον Φαζό από κοντά να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στον αντίποδα, ο Ηρακλής ήταν απειλητικός σε κάποιες στο α’ ημίχρονο, με πιο μεγάλη τη φάση του 35’ όταν ο Περόνε άνοιξε για τον Ρόβα που προχώρησε στην περιοχή του ΑΟΧ/Κισσαμικού αλλά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός συνεχίζει να δείχνει ότι είναι πού δύσκολο να χάσει. Ήθελε το θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη, το οποίο πήρε, αν και βάσει ευκαιριών αδικείται και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει αναδειχθεί νικητής.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Ηρακλής (Τροΐζι): Κάχριμαν, Κουτρομάνος, Βιτλής, Κουκόλης (75′ Στάμου), Μουνιόθ, Παναγιωτούδης, Κωστούλας (71′ Καθάριος), Κλέιτον, Μπορίκο, Ρόβας (61′ Ορφανίδης), Περόνε.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Σεσέι, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Σάλιακας (58′ Τόλι), Φαζός, Μουμίν, Τεγούσης, Ρίσκι (66′ Βρεττός), Αρναρέλλης (77′ Χαλκιαδάκης), Κάσσος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected