Κατηγορίες
Basket

Ισοφάρισαν τη σειρά οι Ίκαροι Γιαννιτσών, σε ένα γκραν γκινιόλ ματς! Παράπονα το ΦΟ Αριδαίας για τη διαιτησία

Οι Ίκαροι Γιαννιτσών επικράτησαν με 60-58 της Αριδαίας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γιαννιτσών Έλλη Μυστακίδου, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Α’ φάσης των Play Offs της A’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τους Ίκαρους Γιαννιτσών να το ολοκληρώνουν προηγούμενοι με 15-11.

Όπως αναφέρει το katerinisport.gr, στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι εκτόξευσαν την παραγωγικότητά τους στους είκοσι τέσσερις πόντους, διατηρώντας ταυτόχρονα αυτή της Αριδαίας στους έντεκα κι έτσι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 39-22.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αριδαία εμφανίστηκε βελτιωμένη τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και κατάφερε να μειώσει σε 53-42 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Συνεχίζοντας στο ίδιο ρυθμό η φιλοξενούμενη κατάφερε να μπει για τα καλά στη διεκδίκηση της νίκης, ωστόσο οι Ίκαροι Γιαννιτσών, οι οποίοι είδαν να χάνεται μία υπέρ τους διαφορά δεκαεπτά πόντων, πήραν το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 60-58 και οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στις 4 Μαΐου στην Αριδαία, αναζητώντας τη νίκη που θα τις οδηγήσει τον τελικό.

Διαιτητές: Χατζημπαλίδης – Χρυσάφης Στ.

Δεκάλεπτα: 15-11, 39-22, 53-42, 60-58.

Ίκαροι Γιαννιτσών (Σπόντης): Βουζίνας 11 (2), Μαυρόπουλος 8 (2), Πολυχρονίδης 5 (1), Ουστάλλι, Ελευθεριάδης 13, Μπογδάνης 4, Καρυπίδης, Στόγιος, Χαραλαμπίδης 9, Υφαντίδης 10 (2).

ΦΟ Αριδαίας (Βάτσης): Αμπάρης, Βασίλογλου, Πέτκος 5 (1), Τοπαλίδης 6 (1), Υποδηματόπουλος, Μπεγλόπουλος 3, Παπαβραάμ 3, Αβραμίδης, Κληντσάρης 6, Μακρόπουλος 23 (2), Στρέπκος 10, Ζέρζης.

*Οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν για τον δεύτερο διαιτητή μέσω της σελίδας τους στο facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected