Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος Πιερίας η ΑΕ Καρίτσας!

Με δυο γκολ που πέτυχαν στο πρώτο μέρος οι Μακράκης και Κωτσιόπουλος, η ΑΕ Καρίτσας κέρδισε με 2-0 τον Πιερικό και χρίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κυπελλούχος ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα, απέναντι σε έναν Πιερικό που έχασε από νωρίς τον τερματοφύλακα του Τοπουζλή και αγωνίσθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με παίκτη λιγότερο.

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία του Μηλιώτη κάτω από τα δοκάρια μετά την αποβολή του Τοπουζλή (δεν υπήρχε 2ος τερματοφύλακας στον πάγκο του Πιερικού), με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να καταφέρνει να κρατήσει το σκορ στο 2-0 όταν οι παίκτες της Καρίτσας έφτασαν κοντά στην επίτευξη περισσότερων τερμάτων.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο pieriasport

Συνθέσεις

ΑΕ Καρίτσας : Παπατολίκας, Καραγκούνης, Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Τροίρης, Δημητρουλόπουλος (63′ Σαμανίδης), Οικονόμου, Μπενίσκος (39′ λ.τ. Κυπαρίσσης), Κυρτέγος (88′ Μητράκας), Μακράκης (76′ Τσιώμης).

Πιερικός : Τοπουζλής, Τουλίκας, Κραγιόπουλος, Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς Θ., Καρτσαμπάς Α. (22′ Μηλιώτης), Λαζαρίδης, Αλσίνο Σάντος (46′ Κυπαρίσσης), Σεχολάρι, Ντινόπουλος (46′ Κωτσιαρίδης), Μπουζούκης (72′ Κωστόπουλος).

error: Protected