Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος Χανίων η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ! (photos)

Στις καθυστερήσεις του αγώνα το ΣΥΝΚΑ με σκόρερ τον Σινγκ, που μέχρι τότε είχε απολέσει σημαντικές ευκαιρίες, μπόρεσε να “λυγίσει” την αντίσταση του Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη (1-0), κατακτώντας το πρώτο Κύπελλο Χανίων της ιστορίας του.

Αξιος φιναλίστ αποδείχθηκε ο Απόλλων, που όχι μόνο έβαλε δύσκολα στην ομάδα που ήταν το φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά “φλέρταρε” μέχρι τέλους με την κούπα.

Το σύνολο του Μάνου Βεργανελάκη μπήκε πολύ αποφασιστικά στο παιχνίδι και μάλιστα “φωνάζει” για γκολ στο 6′, στη φάση του διπλού δοκαριού με τον Α. Ψαράκη. Το ΣΥΝΚΑ “απάντησε” με τη μεγάλη ευκαιρία του Σινγκ στο 11′, ενώ για τον Απόλλωνα παρουσιάστηκε νέα ευκαιρία για το 1-0 στο 36′, αλλά ο Βλαχάκης αρνήθηκε το γκολ στον Α. Ψαράκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παγιαλάκης με σωτήριες επεμβάσεις κρατούσε “ζωντανό” τον Απόλλωνα, ενώ και ο Βλαχάκης έκανε ό,τι περνούσε από το… χέρι του για να μην αφήσει τους τυπικά φιλοξενούμενους να σκοράρουν.

Στο 59′ ο Παγιαλάκης αρνήθηκε το γκολ στον Φουκαράκη, στο 68′ στον Σινγκ και στο 89′ στον Τσίτα. Τελικά “νικήθηκε” στο 90+1′ από τον Σινγκ. Από την άλλη ο Βλαχάκης με σπουδαία επέμβαση δεν επέτρεψε στον Μ. Ψαράκη να σκοράρει στο 62′.

Με τη λήξη ακολούθησαν οι πανηγυρισμοί των νικητών για το πρώτο Κύπελλο Χανίων της ιστορίας τους, που ήρθε προς το τέλος της σεζόν, η οποία είχε “ανοίξει” με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Βλαχάκης, Παληγεώργος (65′ Βασιλάκης), Παπατζίκος, Καρβουνιάρης, Βαρδάκης, Μαζιώτης (90+1′ Βεστάκης), Μποτωνάκης (65′ Μαθιουδάκης), Κυτράκης, Νικόλτσης (34′ λ.τρ. Φουκαράκης), Σινγκ, Τσίτας.

Απόλλων (Μάνος Βεργανελάκης): Παγιαλάκης, Παντελακάκης, Ταταράκης, Καραμπινάκης, Μποτωνάκης, Γκούντελος (89′ Γαλανίδης), Γανωτής, Παπαδάκης (69′ λ.τρ. Κένγκα), Α. Ψαράκης (61′ λ.τρ. Β. Μαρκουλάκης), Μποντούρι (86′ Σουχλάκης), Μ. Ψαράκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected