Κατηγορίες
Αθλήματα

Πήρε το εισιτήριο για την τετράδα ο ΠΑΟΚ

Τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι-οφ πήρε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε στη Μίκρα επί της Πυλαίας με 26-17 και με 2-0 νίκες στη σειρά περνά στα ημιτελικά.

Πλέον θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του που θα είναι ένας εκ των ΑΕΚ ή Διομήδη. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ προηγείται με 1-0 στη σειρά και χρειάζεται ακόμη μια νίκη.

Όπως αναφέρει το e-handball.gr, το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους καθώς έφτασαν να προηγούνται με 4-0 στα πρώτα πέντε λεπτά. Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΠΑΟΚ ανέκαμψε, βρήκε λύσεις επιθετικά με τον Κωστακίδη και έφτασε στην ισοφάριση. Έπειτα οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ και τελικά ο Δικέφαλος ήταν αυτός που κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το υπερ του 9-7.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ είχε ξανά μια μικρή διαφορά της τάξεως των τεσσάρων τερμάτων. Οι έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Πυλαίας οδήγησαν σε αποβολές από τους δύο διαιτητές με αποτέλεσμα αυτό να αποσυντονίσει τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν και αύξησαν ακόμα περισσότερο την διαφορά, «τελειώνοντας» ουσιαστικά την υπόθεση νίκη και πρόκριση. Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή με 17-26 πανηγυρίζοντας έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Όσο για τον ΑΕΣΧ Πυλαίας το φετινό του ταξίδι στην Handball Premier τελειώνει εδώ και σίγουρα η παρουσία του κρίνεται άκρως πετυχημένη καθώς η ομάδα στην δεύτερη χρονιά της στη μεγάλη κατηγορία τερματίζει στην 6η θέση και με τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ – ΠΑΟΚ 17-26

Τα πεντάλεπτα: 3-0, 4-2, 5-5, 6-5, 6-7, 7-9 (ημχ.) 8-10, 8-12, 10-15, 13-18, 16-22, 17-26

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ (Πάνος Γούσιος): Ελέτα 2, Ορφανουδάκης, Καραπαναγιωτίδης, Αποστολίδης, Τσαναξίδης 5, Ανανιάδης 1, Μάτοβιτς 1, Καλόμοιρος 4, Μπάτζιος, Καβουσανάκης 1, Πετρίδης, Παπαγεωργίου, Αλατσατιανός, Κουκμίσης 3, Αντωνιάδης, Γιαννακίδης.

ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Κοτανίδης, Αραμπατζής 2, Παλάσκας, Τσεσμετζίδης 2, Κοκώνης 2, Αποστόλου, Πετρίδης 4, Νικολαΐδης, Γιαννακίδης, Κωστακίδης 9, Λοΐζος 1, Μαστορογιάννης 5, Ελοζίεβα 1, Κυπραίος, Γιόσμου, Τεληκώστογλου.

Διαιτητές: Κατσίκης -Μιχαηλίδης, Δίλεπτα: 9-2, Πέναλτι: 2/2-6/6, Κόκκινη κάρτα: Καλόμοιρος 59.46 (τρία δίλεπτα), Γούσιος 48.13 (έντονη διαμαρτυρία), Αντωνιάδης 43.25 (έντονη διαμαρτυρία)

Οι διαιτητές σημείωσαν στο φύλλο αγώνα: «Α) Στο 43.26 του αγώνα ο συνοδός της Α’ ομάδας Αντωνιάδης Μιχαήλ εισήλθε διαμαρτυρόμενος στον αγωνιστικό χώρο και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα από τους διαιτητές μετά από υπόδειξη του παρατηρητή. Β) Στο 48.13 του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Α προπονητής της Α΄ομάδας Γούσιος Παναγιώτης για έντονη διαμαρτυρία. Γ) Στο 48.13 ο αθλητής της Α’ ομάδας Αποστολίδης Παναγιώτης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα γιατί προσήλθε διαμαρτυρόμενος έντονα στο τραπέζι της γραμματείας σχολιάζοντας επανειλημμένα και απρεπώς τις αποφάσεις των διαιτητών με τη φράση «τι ναι αυτά που σφυρίζουν ρε;». Η ποινή δόθηκε κατόπιν υποδείξεως του παρατηρητή».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected