Κατηγορίες
Αθλήματα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μπενφίκα!

Με αφορμή την επίσκεψή του στην Πορτογαλία, η ποδοσφαιρική ομάδα της Μπενφίκα προσέφερε ένα ξεχωριστό δώρο στον Στέφανο Τσιτσιπά, το οποίο του παρέδωσε ο Έλληνας διεθνής, Ανδρέας Σάμαρης.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Σάμαρης παρακολούθησε τον πρώτο αγώνα του Στέφανου στο Εστορίλ, ο οποίος συνδυάστηκε με μια καθαρή νίκη επί του Guido Andreozzi και πρόκριση στα προημιτελικά του Estoril Open.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο μέσος της Μπενφίκα συνάντησε τον 20χρονο Έλληνα τενίστα και είχε μάλιστα ένα ιδιαίτερο δώρο γι’ αυτόν, μια φανέλα της ομάδας του που είχε τυπωμένο το όνομα του Τσιτσιπά, καθώς και το νούμερο “1”.

“Έγινα Μπενφίκα τώρα”, είπε χαμογελαστός ο Τσιτσιπάς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του μετά τη νίκη του επί του Andreozzi.

“Είναι πολύ ωραίος τύπος”, συνέχισε ο 20χρονος τενίστας, αναφερόμενος στον Σάμαρη. “Είχαμε μια ωραία συζήτηση. Του εύχομαι τα καλύτερα, τα αξίζει. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και τώρα έχει έναν καινούργιο θαυμαστή.”

Ο Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στο Estadio Millennium την Παρασκευή, για να αντιμετωπίσει τον Joao Domingues από την Πορτογαλία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected