Κατηγορίες
Basket

Δεν θα ταξιδέψει στην Καλαμπάκα ο ΑΟΚ Βέροιας

Ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για τον ΑΟΚ Βέροιας καθώς η αναμέτρηση του προηγούμενου Σαββάτου (4/5) με τον ΓΑΣ Μελίκης ήταν η τελευταία στη Γ Εθνική.

Η ομάδα της Ημαθίας δεν θα ταξιδέψει στην Καλαμπάκα για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του 3ου ομίλου, καθώς οι Θεσσαλοί απέστειλαν σχετική ενημέρωση στην Ομοσπονδία, με την οποία κάνουν γνωστό την αδυναμία να αγωνιστούν.

Έτσι οι «Λύκοι» παίρνουν το ματς στα χαρτιά, ωστόσο δεν αλλάζει κάτι στον βαθμολογικό πίνακα και τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Αναλυτικά οι σημερινές ανακοινώσεις της ΕΟΚ :

– Μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΠΟ Ν. Μουδανιών-ΑΠΣ Ασπίς Ξάνθης, για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (4οςΌμιλος) της 15/05/2015 αντί ώρας 18.00, θα διεξαχθεί στις 16.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Μουδανιών.

-Μετά τη δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΑΣ Ευρώπη Πευκοχωρίου στον αγώνα ΑΣ Καστοριάς – ΑΣ Ευρώπη Πευκ. της 11/05/2019 για την 30η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΣ Καστοριάς με σκορ 20-0.

Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών το Σωματείο ΑΣ Ευρώπη Πευκοχωρίου εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 (άρθρο 7).

-Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΟ Καλαμπάκας στον αγώνα ΑΟ Καλαμπάκας – ΑΟΚ Βέροιας της 12/05/2019 για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (3ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΟΚ Βέροιας με σκορ 20-0.

Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών το Σωματείο ΑΟ Καλαμπάκας εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 (άρθρο 7).

*φωτ. sportorama.gr από το ματς του πρώτου γύρου.