Κατηγορίες
Football League - Γενικά

Η πρώτη αποχώρηση ακούει στο όνομα : Στέλιος Λαμπάκης

Δεν θα συνεχίσει στον Εργοτέλη ο Στέλιος Λαμπάκης.

Ο 26χρονος (12/06/1992) ακραίος αμυντικός, με 8 συμμετοχές φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, δεν θα συνεχίσει στους «κιτρινόμαυρους» και αναζητά ήδη τον επόμενη σταθμό της καριέρας του.

Η ανακοίνωση:

«Ελεύθερος να διαπραγματεύεται το μέλλον του είναι από σήμερα ο Στέλιος Λαμπάκης.

Ο ακραίος αμυντικός με αφορμή την λήξη του συμβολαίου του, είχε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ Εργοτέλης συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή κ. Τουτζάρη και τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος Σταυρό Λαμπράκη. Mετά από συζήτηση των δυο πλευρών έγινε γνωστή η μη επέκταση της συνεργασίας.

«Ευχαριστούμε θερμά τον Στέλιο Λαμπάκη και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία».

Από την πλευρά του ο 27χρονος ακραίος αμυντικός ανέφερε τα εξής ακόλουθα: « Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Εργοτέλη για την συνεργασία που είχαμε αυτά τα δυο χρόνια. Μου στάθηκαν στα δύσκολα και ήταν διπλά μου στο τραυματισμό που είχα. Ο Εργοτέλης είναι πραγματικά μια οικογένεια και είναι τιμή μου που βρέθηκα σε αυτή την ομάδα. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην συνέχεια και ελπίζω η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εις το επανειδίν».