Κατηγορίες
Super League 1

Δημοσίευμα κάνει λόγο για τα τυπικό στο deal ΠΑΣ Γιάννινα-Παπαδόπουλου!

Ο κύβος ερρίφθη… Το θέμα του προπονητή έκλεισε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Νίκος Παπαδόπουλος ο εκλεκτός και ανακοινώνεται την Τρίτη (21/5).

Όπως αναφέρει το Sportime, ο 47χρονος τεχνικός ήταν μία ανάσα από τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά τον άδειασε την τελευταία στιγμή. Στη Ριζούπολη υποστήριζαν πως αυτό έγινε γιατί κλείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα και τελικά επιβεβαιώνονται.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα. Με επίσημη ενημέρωσή τους οι Ηπειρώτες, άλλωστε, ανακοίνωσαν έκτακτη συνέντευξη Τύπου την Τρίτη στους «Ζωσιμάδες». Εκεί στις 14:00 ο Γιώργος Χριστοβασίλης θα παρουσιάσει τον επόμενο προπονητή.

Το Sportime είχε αποκαλύψει πως είχε γίνει ακόμα και συνάντηση με τον Παπαδόπουλο κατά τη διάρκεια της σεζόν και συγκεκριμένα μετά το 0-0 με την Ξάνθη. Τότε ο Χριστοβασίλης αποφάσισε στο παρά πέντε να στηρίξει τον Γιάννη Πετράκη. Φαίνεται, όμως, πως ο γάμος θα γίνει έστω και με καθυστέρηση κάποιων μηνών.

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως βοηθός του θα είναι ο Γιάννης Κατσαρός. Ο 41χρονος έχει αγωνιστεί τη σεζόν 2002-03 στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ την επόμενη χρονιά πήγε στον Ηλυσιακό.

Τέλος, ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Θερμαϊκό, Ξάνθη, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Εθνικό Άχνας, Καβάλα, Παναχαϊκή, Ηρακλή και ΟΦΗ. Από τον τελευταίο απολύθηκε τον Ιανουάριο με τους Κρητικούς τότε να είναι στη ζώνη του υποβιβασμού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected