Κατηγορίες
Basket

Πέρασε με ρεκόρ ο Στεφ Κάρι και περιμένει τον Αντετοκούνμπο! (vid)

Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς δεν κατάφεραν, ούτε στον τέταρτο τελικό της Δύσης στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ, να σταματήσουν τους τρομερούς Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, οι «πολεμιστές» νίκησαν στην παράταση στο «Moda Center», με 119-117, κι εξασφάλισαν την παρουσία τους στους τελικούς για πέμπτη διαδοχική χρονιά, με 4-0 νίκες. Ιστορία έγραψαν ο Στεφ Κάρι και ο Ντρέιμοντ Γκριν, οι οποίοι έγιναν οι πρώτοι συμπαίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ που έκαναν μαζί triple double, σε έναν αγώνα πλέι οφ. Ο Κλέι Τόμπσον, πάντως, ήταν εκείνος που έκανε το 111-111 κι έστειλε την αναμέτρηση στο έξτρα πεντάλεπτο, με τους Σι Τζέι Μακ Κόλουμ, Νταμιάν Λίλαρντ και Κάρι να αστοχούν στη συνέχεια στα σουτ που επιχείρησαν.

Ο 31χρονος γκαρντ τελείωσε με 37π., δεκατρία ριμπάουντ και έντεκα ασίστ, με τον Γκριν να έχει 18π., δεκατέσσερα ριμπάουντ και έντεκα ασίστ. Άλλους 17π. είχε ο Τόμπσον και 12π.με δεκατέσσερα ριμπάουντ ο Κεβόν Λούνεϊ. Από τους ηττημένους, ο Μέιερς Λέοναρντ έκανε double double με 30π. και δώδεκα ριμπάουντ, «διπλός» ήταν και ο Λίλαρντ με 28π. και δώδεκα ασίστ, ενώ 26π. με εφτά ασίστ είναι ο Μακ Κόλουμ και μόλις 7π. με 3/11 σουτ εντός παιδιάς ο Ρόντνεϊ Χουντ.

Έτσι, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς δεν γλίτωσαν το «sweep», με τους περσινούς πρωταθλητές να έχουν τώρα να ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο τους κόντρα στο νικητή των τελικών της Ανατολής, ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Τορόντο Ράπτορς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected