Κατηγορίες
Γενικά - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Άστον Βίλα νικήτρια στο “ματς των 192 εκατομμυρίων”! (vid)

Η Άστον Βίλα χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα νίκησε τη Ντέρμπι Κάουντι με 2-1 και προβιβάστηκε στην Premier League, λαμβάνοντας 192.000.000 ευρώ μαζί με το τρόπαιο! Το πάλεψε ο Λάμπαρντ, αλλά ο… Τέρι κέρδισε.

Η Βίλα ήταν η καλύτερη ομάδα του τελικού των playoffs της Championship, νίκησε με 2-1 την Ντέρμπι Κάουντι και προβιβάστηκε στην Premier League, αυξάνοντας παράλληλα τον προϋπολογισμό της κατά 192.000.000 ευρώ.

Οι 1136 ημέρες της Άστον Βίλα μακριά από την Premier League ήταν πολλές. Η ομάδα του Σμιθ, που είναι και οπαδός του κλαμπ, έφτασε στον τελικό των playoffs της Championship και συνέχισε τις… άνετες σχέσεις με την Ντέρμπι Κάουντι του Φρανκ Λάμπαρντ τη φετινή σεζόν. Τα “κριάρια” στα δύο ματς της κανονικής διάρκειας είχαν ηττηθεί με 4-0 και 3-0.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (Σμιθ): Στιρ, Ελμοχαμάντι, Τουανζέμπε, Μινγκς (86′ Χοζ), Τέιλορ, Χουριχέιν, ΜακΓκίν, Γκρίλις, Αντόμα (73′ Αντόμα), Ελ Γκάζί, Άμπραχαμ.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΟΥΝΤΙ (Λάμπαρντ): Ρος, Τομόρι, Κίο, Γουίλσον, Μάουντ, Λόρενς (73′ Γιόζεφζοουν), Τζόνσον, Μπένετ (69′ Γουάγκορν), Κόουλ, Μπόγκλ, Χάντλεστοουν (63′ Μάριοτ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected