Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Με νέο τεχνικό στη Γ Εθνική, αποχωρεί ο Κολοπήτας

Νέα πρόκληση στην καριέρα του Ηλία Κολοπήτα, ο οποίος αναλαμβάνει πόστο στις Ακαδημίες της ΑΕΚ.

Εκ των πραγμάτων, η ΑΕ Κηφισιάς δεν θα μπορούσε να του σταθεί εμπόδιο και έτσι ο έμπειρος τεχνικός αποχωρεί από τους πρωταθλητές έπειτα από 1.5 χρόνο.

Αναλυτικά :

“Είναι αναμφισβήτητο ότι πάντα οι αποχωρήσεις για τα σωματεία και τους ανθρώπους του αθλητισμού είναι δύσκολες καταστάσεις, πόσο άλλον όταν πρόκειται για ανθρώπους με τους οποίους σε συνδέουν επιτυχημένες και γεμάτες εμπιστοσύνη στιγμές. Στην δική μας περίπτωση, εκτός των άλλων, διακατεχόμαστε από ανάμεικτα συναισθήματα χαράς και λύπης. Χαρά γιατί ένας δικός πλέον άνθρωπος πραγματοποιεί ένα σπουδαίο επαγγελματικό βήμα και λύπη γιατί δεν θα είναι και την νέα χρονιά στις τάξεις του συλλόγου μας.

Ο προπονητής μας Ηλίας Καλοπήτας αποχωρεί και θα έχουμε να θυμόμαστε την ονειρεμένη φετινή χρόνια που συνοδεύτηκε με την επάνοδο μας στις εθνικές κατηγορίες και την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Φίλε Ηλία, θα αποτελείς πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας, σου ευχόμαστε από καρδιάς καλή τύχη στην νέα μεγάλη σου προσπάθεια και σου δηλώνουμε ότι οι πόρτες του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές για σένα.

Εις το επανιδείν”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected