Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Μέχρι και ο Πιτίνο εντυπωσιάστηκε από τις εγκαταστάσεις του Προμηθέα στην Πάτρα! (vid)

Ο Ρικ Πιτίνο επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο κι έμεινε εντυπωσιασμένος όχι μόνο από το ιδιόκτητο αθλητικό κέντρο των Πατρινών, αλλά και από το πρωτοποριακό πρόγραμμά τους, το οποίο πλημμυρίζει από ταλέντο.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος του δεύτερου τελικού των φετινών πλέι οφ της Basket League που έλαβε χώρα στο «Δημήτρης Τόφαλος», αναφέρθηκε στο αχαϊκό συγκρότημα, το πρότζεκτ της ανδρικής ομάδας, αλλά και το πρότυπο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών «ΝΟΥΣ» και στάθηκε στο έργο που γίνεται στα τμήματα υποδομής και τις βάσεις που έχουν βάλει στην ομάδα, ώστε να «χτίσουν» το μέλλον τους.

«Αυτό το πρόγραμμα είναι σε ανοδική πορεία. Ο Προμηθέας έχει σπουδαίους φιλάθλους, σπουδαίο ιδιοκτήτη, επισκέφθηκα τις εγκαταστάσεις των ακαδημιών κι έχουν τρία πανέμορφα γήπεδα, τα καλύτερα που έχω δει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχει ταλέντο εδώ. Αυτό το μέρος είναι τρομερό. Θα μπορούσα να αγοράσω σπίτι εδώ για το καλοκαίρι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 66άχρονος τεχνικός.

Ο Ρικ Πιτίνο, μάλιστα, χρησιμοποίησε τις εγκαταστάσεις του Προμηθέα για να γυμναστεί, με τη σχετική ανακοίνωση των Πατρινών να αναφέρει: «Επίσκεψη στο αθλητικό κέντρο “Προμηθέας” πραγματοποίησε ο Ρικ Πιτίνο το πρωί της Τετάρτης 12 Ιουνίου επ’ αφορμή της παρουσίας του στην Πάτρα για τον 2ο Τελικό της Betshop.gr Basket League κόντρα στον Προμηθέα. Ο Αμερικάνος προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, μέλος του Naismith Memorial Basketball Hall of Fame και μοναδικός προπονητής που έχει προκριθεί σε Final-4 του NCAA με 3 διαφορετικά κολλέγια, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις που φιλοξενούν τις Ακαδημίες του Προμηθέα και το πρότυπο πρόγραμμα Αθλητικών Υποτροφιών του Συλλόγου “ΝΟΥΣ”, ενώ στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά λόγια στις εγκαταστάσεις και γενικότερα το “πρόγραμμα” του Προμηθέα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected