Διάφορα

Ενθουσίασε το κοινό της Βέροιας ο Σωκράτης Μάλαμας (vid)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βραδύ της Παρασκευής η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα, στη Πλατεία Εληάς, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Βέροια-Εύηχη Πόλη», καθώς πλήθος κόσμου κατέκλεισε ασφυκτικά την Πλατεία Ελιάς όπως επίσης και τα γύρω καφέ της περιοχής.

Αυθεντικός και πηγαίος όπως πάντα, ο Σωκράτης Μάλαμας ξέρει να δημιουργεί συναυλίες που θυμίζουν σε ένταση, ρυθμό και συναίσθημα ρoκ live, ρεμπέτικες βραδιές αυθεντικών μαστόρων της μουσικής, αυθόρμητα γλέντια παρέας. Τα τραγούδια του πατούν σε δρόμους λαϊκούς, αλλά περνούν μέσα από ηλεκτρικά μονοπάτια με οδηγό τις ερωτικές μπαλάντες και τον κοινωνικό στίχο να παραμονεύει υπόγειος και δυνατός.

Μέσα από τα παραμύθια και τα κάτοπτρα, ταξίδεψε το κοινό με χάρτη ή χωρίς, σε ασύλληπτους λαβυρίνθους του νου και σε ασπρόμαυρες ιστορίες, τραγουδώντας τέσσερις ώρες, τα πιο αγαπημένα του τραγούδια, τα πιο σκοτεινά, τα φωτεινά και τα χιλιοτραγουδισμένα τα οποία συγκινήσαν και ενώσανε το κοινό.

Απρόβλεπτος, τολμηρός και «ανοιχτός» στον αυθορμητισμό και την έμπνευση της στιγμής, εμφανίστηκε στη σκηνή χωρίς πρόγραμμα και «πρέπει». Ο Σωκράτης Μάλαμας έχει βρει τα συστατικά εκείνα που κάνουν τις βραδιές αξέχαστες…

Παρέα με την εκλεκτή μπάντα του και το χαμογελαστό ταλαντούχο κορίτσι που τον συνοδεύει τα δύο τελευταία χρόνια, την Ιουλία Καραπατάκη.

Μαζί του επί σκηνής:
Ιουλία Καραπατάκη: τραγούδι
Δημήτρης Λάππας: Κιθάρες, τζουράς, μπουζούκι
Νίκος Μαγνήσαλης: Τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου: Μπάσο
Φώτης Σιώτας: Βιολί, βιόλα, τραγούδι
Κυριάκος Ταπάκης: Λαούτο, μπουζούκι
Νίκος Παραουλάκης: Νέυ
Τίτος Καργιωτάκης & Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Ηχοληψία
Χρήστος Λαζαρίδης: Σχεδιασμός φώτων
Δημήτρης Κατέβας: Τεχνικός σκηνής

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Π.Α του Δήμου Βέροιας καθώς η 21η Ιουνίου έχει οριστεί ως Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής και η Βέροια γιορτάζει, όπως κάθε χρόνο, με ένα τριήμερο μουσικών εκδηλώσεων, με τον τίτλο «Βέροια-Εύηχη Πόλη».

δείτε φωτογραφίες στο verianet.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected