Basket

Κακιούζης ο νέος coach στις Σέρρες!

Ο παίκτης που αγαπήθηκε όσο κανείς τα τελευταία χρόνια στο Σερραϊκό μπασκετικό γίγνεσθαι, ο Γιάννης Κακιούζης, αποφάσισε να συνεχίσει τελικά στους Ικάρους και την επόμενη χρονιά αλλά από το πόστο του προπονητή!

Όπως αναφέρει το serressport, οι σκέψεις του πολύπειρου άσσου, που αφορούν την προπονητική, υπάρχουν απο πέρυσι και ήδη έκανε τα πρώτα του βήματα στις «κυανοκίτρινες» ακαδημίες, την χρονιά που διανύσαμε, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις, σε παιδιά και γονείς! Πλέον στα 4ο του χρόνια, αισθάνεται ότι μπορεί να αφήσει τον παίκτη Γιάννη στα αποδυτήρια…και να πάρει θέση ως coach Κακιούζης στον πάγκο των Ικάρων.

Οι πληροφορίες λένε οτι υπήρξαν σκέψεις να παίξει ακόμα έναν χρόνο σε ομάδες της Αθήνας (ναι παραμένει ακόμα περιζήτητος, όντας ψηλά στην λίστα των πρώτων σκόρερ στην Β΄Εθνική), αλλά τελικά η πρόταση του προέδρου της Σερραϊκής ομάδας Άρη Αθανασιάδη και οι ευλογίες…του αδερφού του Μιχάλη, που πορεύονται αντάμα σχεδόν (ο αρχηγός της Εθνικής του 2005, είναι υπεύθυνος στις ακαδημίες του Χολαργού στην Α1), υπερίσχυσαν και τελικά αναλαμβάνει απο σήμερα ως προπονητής.

Ήδη γίνονται συζητήσεις με παίκτες, που πρόκειται να στελεχώσουν τους Ικάρους, της επόμενης χρονιάς, ενώ ο ίδιος σε συνέντευξη τύπου, που θα δώσει το επόμενο χρονικό διάστημα, θα ανακοινώσει επίσημα την απόφαση του για τα νέα του καθήκοντα στην ομάδα, τους συνεργάτες του στο staff, καθώς και τους αθλητές!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected