Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ντελέκος και Καραμπάς οι πρώτες προσθήκες ενόψει Γ Εθνικής

Μετά την ανάληψη της τεχνικής του ηγεσίας από τον Κώστα Κλάδη, ο ΑΟ Νέας Αρτάκης ανακοίνωσε τις πρώτες μεταγραφές.

Ο λόγος για τον 29χρονο (29/07/1989) μεσοεπιθετικό, Βαγγέλη Ντελέκο που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Υπάτου (παλαιότερα σε ΑΟ Χαλκίς, Παναχαϊκή, Λαμία, Ηρακλή Ψαχνών, ΑΟ Λουκίσια, Λήλαντα Βασιλικού) και τον 30χρονο (25/09/1988) αμυντικό Κώστα Καραμπά, που αγωνίστηκε πέρσι στην Ολυμπιάδα Οινοφύτων (ΕΠΣ Βοιωτίας) και παλαιότερα σε ΑΟ Χαλκίς, ΑΟ Λουκίσια, Αναγέννηση Σχηματαρίου).

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής με τους ποδοσφαιριστές Ντελέκο Βαγγέλη και Καραμπά Κώστα , για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 .

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής με τους ποδοσφαιριστές Ντελέκο Βαγγέλη και Καραμπά Κώστα για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020 .

Ο Ντελέκος Βαγγέλης είναι μεσοεπιθετικός και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με τις ομάδες του Α.Ο. Χαλκις και Α.Ο. Υπάτου , έχει αγωνιστεί στην μέχρι τώρα καριέρα του σε ομάδες Football League και Γ’ Εθνικής κατηγορίας ( Παναχαϊκή , Λαμία , Α.Ο. Χαλκις , Α.Ο. Υπάτου , Ηρακλής Ψαχνών κ.α. )

Ο Κώστας Καραμπάς αγωνίζεται στις θέσεις της άμυνας την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με την ομάδα Ολυμπιάδας Οινοφύτων τις προηγούμενες χρονιές ως αρχηγός της ομάδας του Α.Ο. Χαλκις και έχει αγωνιστεί στην μέχρι τώρα καριέρα του σε ομάδες και Γ’ , Δ’ Εθνικής κατηγορίας ( Α.Ο. Χαλκις , Α.Ο. Λουκισίων , Αναγέννηση Σχηματαρίου κ.α. )

Tους ευχόμαστε όλους υγεία , δύναμη και με το ίδιο πάθος με αγάπη και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν την νέα χρονιά με επιτυχίες , αγωνιστικότητα και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που τους έχουν τεθεί .”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected