Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δανεικός ο Καρβελάς

Παραμένει Ηράκλειο, αλλάζει…γειτονιά ο Άγγελος Καρβελάς.

Ο 24χρονος (25/05/1995) αμυντικός θα αγωνιστεί ως δανεικός από τον Ατσαλένιο στον ΑΟ Πόρος, που κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηρακλείου και θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του Άγγελου Καρβελά με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον ΠΟΑ. Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας τον 24χρονο μπακ και του ευχόμαστε να είναι υγιής και με την παρουσία του να βοηθήσει την ομάδα μας να κάνει μία καλή πορεία στην παρθενική της παρουσία στη Γ’ Εθνική.

Ποιος είναι

Αν και μόλις 24 ετών ο Άγγελος Καρβελάς δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η αξία και το πάθος που αγωνίζεται είναι αδιαμφισβήτητα. Γέννημα-θρέμμα του ΠΟΑ ο νεαρός ποδοσφαιριστής θ’ ακολουθήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του ξεχωριστούς δρόμους με την ομάδα του Ατσαλενιου. Στον σύλλογο του προσφυγικού προαστίου βρίσκεται 15 ολόκληρα χρόνια, ξεκινώντας το 2004 σε ηλικία 9 ετών από την Ακαδημία του ΠΟΑ έως και τα μέσα του 2010 όπου προωθήθηκε για 1,5 χρόνο στον Κεραυνό, μέχρι το 2012.

Από το 2012 μέχρι και σήμερα αποτελεί βασικό μέλος της πρώτης ομάδας του ΠΟΑ, με την καινούργια σεζόν μετά τη συμφωνία των δύο συλλόγων να τον βρίσκει να φοράει τη φανέλα του Α.Ο. Πόρου. Με τη φανέλα του ΠΟΑ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και ένα στην Α1 ΕΠΣΗ, δύο Κύπελλα ΕΠΣΗ και δύο Σούπερ καπ, γράφοντας συμμετοχές τέσσερα χρόνια στη Γ’ Εθνική, ένα στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και ένα στην Α1 ΕΠΣΗ.

Το καλοκαίρι του 2016 έφτασε μια ανάσα από τη μεταγραφή του στον Παναιτωλικό της Α’ Εθνικής αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις το διάστημα της δοκιμής του στο Αγρίνιο. Μάλιστα ΠΟΑ και Παναιτωλικός είχαν συμφωνήσει για την παραχώρηση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη».

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected