Γ Εθνική / Τοπικά

Επιβεβαίωσαν το διιοικητικό αδιέξοδο οι δηλώσεις Γριπιώτη

Ο Αιολικός βρίσκεται σε διοικητικό αδιέξοδο μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Γενική του Συνέλευση και τη δημόσια τοποθέτηση του Σταύρου Γριπιώτη, που επιθυμεί πλέον να αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου μετά από συνολικά δώδεκα χρόνια θητείας τα τελευταία 20ετία.

Μιλώντας στο Sportlesvos, ο επί σειρά ετών ισχυρός άνδρας του Αιολικού, χαρακτήρισε μέγαλο κρίμα να χαθούν όλα όσα έχουν χτιστεί αυτά τα χρόνια στο σύλλογο, καλώντας όσους βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης να αναλάβουν πρωτοβουλίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είναι πάρα πολλά τα χρόνια που σηκώνω το βάρος της προεδρίας του Αιολικού. Από το 1999 μέχρι σήμερα, με κάποια διαλείμματα επί προεδρίας Χατζηκομνηνού, Φλωρίδη, Βέρρου και Μανούσου, ήμουν πάντα εδώ για το σύλλογο. Είναι πλέον καιρός να βγουν μπροστά και άλλοι.

Θα είναι μεγάλο κρίμα να μη βρει διάδοχη κατάσταση διοικητικά ο Αιολικός και να μην λάβει μέρος έστω στο τοπικό πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι οφείλουν όσοι κατέχουν θέσεις ευθύνης, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην αυτοδιοίκηση ή την κεντρική πολιτική σκηνή, να αναλάβουν επιτέλους δράση. Δεν μπορεί οι πολιτικοί να έχουν λόγο στις αναδιαρθρώσεις των κατηγοριών, αλλά να σφυρίζουν αδιάφορα ως προς τη βιωσιμότητα των ερασιτεχνικών σωματείων που συμμετέχουν σε αυτές.

Ο Αιολικός αποτελεί την ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης και τον μοναδικό εκπρόσωπο του Βορείου Αιγαίου στη Γ’ Εθνική, αλλά τα έξοδα είναι δυσανάλογα μεγάλα έναντι οποιουδήποτε αντιπάλου μας σε όλη την Ελλάδα. Δεν αντέχω άλλο. Το ότι αποχωρώ όμως από την προεδρία, δεν μπορεί να σημαίνει το τέλος του Αιολικού.

Αν κάποιοι είχαν επαναπαυθεί όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζοντας την παθολογική μου αγάπη για τον Αιολικό, ήρθε η ώρα να ανασκουμπωθούν. Είναι ωραίο να είσαι ΑΙΟ, όχι μόνο στα λόγια όμως, αλλά και στις πράξεις. Ας ενεργοποιηθούν όλοι να βρεθεί λύση. Διαφορετικά θα συνειδητοποιήσουμε τι χάσαμε με τον καιρό, όμως θα είναι πλέον πολύ αργά…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected