Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τρεις ανανεώσεις στον Διαγόρα

Σε προφορική συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αρχηγό της ομάδας Στάθη Προβατίδη, αλλά και τον Σενεγαλέζο επιθετικό Κριστιάνο Μεντί ήρθε ο Διαγόρας Ρόδου, ο οποίος “τρέχει” καθημερινά τον σχεδιασμό του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Παρέμεινε και ο Γούλας.

Όπως αναφέρει το xxsports, ο Σούλης Παπαδόπουλος γνωρίζει πολύ καλά την αξία του Στάθη Προβατίδη, τον οποίο είχε παίκτη και την σεζόν 2010-2011 που βρέθηκε για πρώτη φορά στον πάγκο των “κυανέρυθρων” και δίχως δεύτερη σκέψη εισηγήθηκε την παραμονή του στην ομάδα. Ο έμπειρος αμυντικός αποδέχτηκε την πολύ καλή πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση του “ιστορικού” και θα παραμείνει “κυανέρυθρος” και τη νέα σεζόν.

Εκτός από τον Στάθη Προβατίδη, η διοίκηση του Διαγόρα, ήρθε σε συμφωνία και με τον Κριστιάνο Μεντί, ο οποίος μπορεί στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να μην βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, όμως βοήθησε με διαφορετικό τρόπο τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του.

Ακολουθεί ο Γεωργίου

Μετά τους Χατζησάββα, Προβατίδη και Μεντί, ο “γηραιός” βρίσκεται μία ανάσα από την επίτευξη της συμφωνίας και με τον Φώτη Γεωργίου. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε επαφή και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Xxsports.org βρίσκονται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του.

Τέλος ο Ντουαλά

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ, παρελθόν από το ρόστερ του Διαγόρα, αποτελεί ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός Ελόνγκ Ντουαλά, ο οποίος παρά τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με την “κυανέρυθρη” φανέλα, τέθηκε εκτός πλάνων τόσο από τον Σούλη Παπαδόπουλο, όσο και από τον Πέτρο Ρουτζιέρη.

Παραμένει ο Γούλας

Μπορεί να έχασε όλη την περσινή σεζόν λόγω του τραυματισμού του στο γονάτο, αυτό όμως δεν εμπόδισε την διοίκηση του Διαγόρα αποφάσισε να τον κρατήσει για ακόμα μια χρονιά στο ρόστερ της. Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Γούλα που συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του γηραιού και θα αγωνιστεί στην ομάδα υπό τις οδηγίες του Σούλη Παπαδόπουλου.

Ο Γούλας μεταγράφηκε στον Διαγόρα από τον Α.Ο Λουτρακίου το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας υπέστη ρήξη χιαστών και αγωνίστηκε μόνο στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου κόντρα στον Αστέρα Αμαλιάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected