Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τριπλό μεταγραφικό “χτύπημα” της Καλλιθέας!

Η Καλλιθέα ετοιμάζει τριπλό μεταγραφικό χτύπημα, σε μία προσπάθεια ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime, η διοίκηση των «κυανόλευκων» έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τρεις έμπειρους της κατηγορίας ποδοσφαιριστές και απομένουν τα τυπικά.

Ο λόγος για τον Ματθαίο Μαρουκάκη, τον Παύλο Μουσταφίδη και τον Νίκο Καλτσά.

Ο 29χρονος στράικερ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν σε Αήττητο Σπάτων (α’ εξάμηνο) και Παναργειακό (β’ εξάμηνο), από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος.

Το απόγευμα της Πέμπτης (27/6) είχε συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας του Ελ Πάσο και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για να συνεργαστούν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όσον αφορά τον 33χρονο μέσο του Ηλυσιακού, προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με τον σύλλογο των Ιλισίων και μόλις πάρει την ελευθέρας του θα υπογράψει στην Καλλιθέα, στην οποία αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο (Ιανουάριος 2012, Ιούλιος 2014).

Τέλος, ο Καλτσάς είναι θέμα χρόνου να οριστικοποιήσει την συμφωνία του με το σύλλογο, μόλις τακτοποιηθεί και το οικονομικό ζήτημα.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός μεταγράφηκε στον Αήττητο Σπάτων τον περασμένη Φλεβάρη, ωστόσο κατέγραψε μόλις έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα, καθώς η ομάδα των Μεσογείων αποβλήθηκε από τη Football League.

Έτσι, ο Νίκος Παντέλης αναμένεται να έχει στα χέρια του τρία πολύτιμα «όπλα» ενόψει του πρωταθλήματος που αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Στην Καλλιθέα μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει οι Καλημέρης και Μπέλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected