Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Τρελή” συμφωνία της Γιουβέντους με Ραμπιό!

Σε συμφωνία με τον Αντριάν Ραμπιό για την απόκτηση του φέρεται να ήρθε η Γιουβέντους, η οποία πρόσφερε στον παίκτη πενταετές συμβόλαιο με αποδοχές που φτάνουν τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Κάτοικος Τορίνο θα πρέπει να θεωρείται ο Αντριάν Ραμπιό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Goal.com» ο Γάλλος μέσος ήρθε σε συμφωνία με την Γιουβέντους για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, το οποίο θα αποφέρει στον ίδιο απολαβές 7 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτές τα μπόνους από την επίτευξη στόχων.

Η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας αναμένεται να γίνει γνωστή την 1η Ιουλίου, όταν και ο παίκτης θα μείνει και τυπικά ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα του παίκτη, η οποία λειτουργούσε ως εκπρόσωπος του θα εισπράξει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Την σεζόν που πέρασε ο Ραμπιό είχε στο ενεργητικό του 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 20 αγώνες, με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ στην εξαετία που φόρεσε την φανέλα της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας είχε απολογισμό 24 γκολ, 17 ασίστ και 227 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

*απόδοση : SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected