Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Παίρνει Μιχαήλ για τα γκολπόστ ο Αστέρας

Κοντά στην απόκτηση του 25χρονου γκολκίπερ Νεόφυτου Μιχαήλ, με τη μορφή δανεισμού για δύο χρόνια, από τον ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες φαίνεται πως βρίσκονται πολύ κοντά στο να ντύσουν στα κιτρινομπλέ, τον Νεόφυτο Μιχαήλ. Ο 25χρονος πορτιέρε, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ, την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα της Ηπείρου.

Ο Κύπριος τερματοφύλακας στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει πραγματοποιήσει 40 εμφανίσεις. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Ομόνοιας και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό Λευκωσίας, Νέα Σαλαμίνα, ΑΠΟΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως αναφέρει το arcadiasports, ο Αστέρας “θωρακίζει” το άσσο με την απόκτηση του Μιχαήλ. Ωστόσο, στο ρόστερ των κιτρινομπλέ υπάρχουν δύο ακόμα αξιόλογοι γκολκιπερ, οι Παπαδόπουλος και Τσιφτσής. Οι τρεις τους θα δώσουν μάχη προκειμένου να κερδίσουν μία θέση κάτω από τα γκολπόστ του Αστέρα.

Οι κιτρινομπλέ δεν αποκτούν τερματοφύλακα φόβητρο που θα πάρει σπίτι του τη φανέλα βασικού, προκειμένου να υπάρξουν ευκαιρίες και για τους 3 εξαιρετικούς γκολκιπερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected