Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στην Επισκοπή ο Μυρθιανός

Την απόκτηση του Δημήτρη Μυρθιανού ανακοίνωσε ο ΑΟ Επισκοπής.

Ο 24χρονος (13/08/1995) ακραίος αμυντικός με καταγωγή από το Ρέθυμνο, αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στην ΑΕ Μυλοποτάμου ενώ παλαιότερα θήτευσε σε Πανθηραϊκό, Πανθρακικό, Δόξα Κατωκοπιάς και στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά :

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Μυρθιανού. Ο 24χρονος (έχει γεννηθεί στα Ρέθυμνο στις 13/8/1995), συμφώνησε με την ομάδα μας προκειμένου να βρίσκεται στο ρόστερ για τη σεζόν 2019-20. Πρόκειται για έναν ταχύτατο φουλ-μπακ ποδοσφαιριστή ύψους 1.74μ. ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες ενώ έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα των υποδομών του Παναθηναϊκού.

Επίσης, ο Δημήτρης Μυρθιανός έχει συμμετοχές και αγωνιστική εμπειρία από την Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος της Κύπρου με τη Δόξα Κατοκοπιάς (2015-16 β’) ενώ έχει αγωνιστεί στον Πανθρακικό (2016-17α’) και στον Πανθηραϊκό (2016-17β’). Τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε με την ΑΕΜ (Γ’ Εθνική, 2017-18 και Α’ ΕΠΣΡ 2018-19).

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

Δ. Μυρθιανός: «Όλοι για τον κοινό στόχο»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, αμέσως μετά τις σχετικές υπογραφές, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πλέον στην οικογένεια της Επισκοπής. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και τους ανθρώπους της ομάδας. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Η Επισκοπή είναι πολύ οργανωμένο σωματείο που δίνει στον ποδοσφαιριστή αυτά που θέλει για να εξελιχθεί. Θέλω να μπω σ’ αυτό το σύνολο και να δουλέψω για να βοηθήσουμε όλοι μαζί για τον κοινό μας στόχο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected