Basket

Απίστευτο σενάριο για συμμετοχή της ίδιας ομάδας σε δύο…κατηγορίες!

Η αστείρευτη φαντασία των παραγόντων του μπάσκετ έχει ξεπεράσει κάθε όριο και μπορεί πρωτάθλημα να μην έχουμε, αλλά δεν θα πλήξουμε και ποτέ.

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του basketa.gr για το σχέδιο που απεργάστηκε ο ΕΣΑΚΕ και θα φέρει προς ψήφιση αύριο στην συνεδρίαση, έχουμε μια άλλη ιστορία για την οποία αναζητείται πατέντα και ουδείς αποκλείει εκπλήξεις που θα μας αφήσουν με ανοιχτό το στόμα.

Κολοσσός και Χολαργός έχουν δώσει τα χέρια για μια συνεργασία που δεν είναι συγχώνευση, δεν είναι και εξαγορά ΑΦΜ, αλλά στα χαρτιά θα είναι μια απλή… μετακόμιση. Η ομάδα που θα εμφανιστεί του χρόνου στην Basket League θα είναι ο Χολαργός με έδρα την Ρόδο. Εντάξει, για να μην κοροϊδευόμαστε, ο Κολοσσός θα είναι αλλά στα χαρτιά θα ισχύουν άλλα. Οπως ακριβώς είχε γίνει και όταν ο Χολαργός είχε αγοράσει την Λιβαδειά, αλλά για κάποιο διάστημα η Λιβαδειά εμφανιζόταν να παίζει στο γήπεδο του Χολαργού.

Κι αν αυτό είναι νομότυπο, αφού μια ανώνυμη εταιρία απλά θα μεταφέρει την έδρα του… εργοστασίου τους, για να το πούμε απλά, το ερώτημα είναι τι θα γίνει με τον Κολοσσό. Οι Ροδίτες έχουν δύο επιλογές. Η να εμφανίσουν τον Κολοσσό στην Α2 ή να τον ρίξουν στα τοπικά. Θα είναι όμως αστείο να εμφανίσουν τον Κολοσσό στην Α2 όταν ο… Κολοσσός θα παίζει στην Basket League έστω και με το “παρατσούκλι” Χολαργός.

Αρα απομένει η λύση των τοπικών. Μόνο που υπάρχουν ρομαντικές φωνές στην Ρόδο που είναι επιφυλακτικές και αναζητούν μια άλλη λύση. Εστω και ακραία στο άκουσμα όπως το να παραμείνει ζωντανός ο Κολοσσός παίζοντας στην Α2 με έδρα τον… Χολαργό. Μία σου και μία μου, σα να λέμε. Λύση πρακτικά αδύνατη, αλλά στην Ελλάδα ποτέ μην λες ποτέ…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected