Super League 1

Ισόπαλος ο Ολυμπιακός με Αμβούργο, το γκολ ο Σεμέδο (vid)

Ένα ακόμη φιλικό ματς έδωσε ο Ολυμπιακός, μακριά από την Ελλάδα, και συγκεκριμένα κόντρα στο Αμβούργο στην Αυστρία. Οι Πειραιώτες αναδείχθηκαν, ξανά, ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Στα συνολικά έξι φιλικά που έδωσε η ομάδα του Πειραιά σε Πολωνία και Αυστρία, τα πέντε έληξαν ισόπαλα! Απέναντι σε Πογκόν, Χάποελ Μπερ Σεβά, Λέχια Γκντανσκ, Ντιναμό Κιέβου και Αμβούργο. Το μοναδικό ματς που κέρδισε ο Ολυμπιακός ήταν αυτό με τη Γιαγκελόνια και μάλιστα με εμφατικό σκορ, 5-0.

Όπως αναφέρει το Sportime, στην αναμέτρηση με το Αμβούργο ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που κατάφερε να προηγηθεί στο ματς. Συγκεκριμένα, στο 80ο λεπτό του φιλικού ο Ρούμπεν Σεμέδο ήταν αυτός που έκανε το 1-0. Κόρνερ του Βαλμπουενά, κεφαλιά του Πορτογάλου και 1-0 στο παιχνίδι! Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 87′ ήρθε το 1-1 από το Αμβούργο. Το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης.

Να σημειωθεί πως η αποστολή των «ερυθρόλευκων» την Πέμπτη πρόκειται να πάρει τον δρόμο επιστροφής. Ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στο εξωτερικό, σε Πολωνία και Αυστρία. Και στις 16 του μήνα θα αντιμετωπίσουν τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη. Ματς που θα είναι και το τελευταίο της προετοιμασίας και μετά έρχονται οι επίσημες αναμετρήσεις με την Πλζεν.

Αγώνες οι οποίοι είναι για τα προκριματικά του Champions League. Και φυσικά είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού. Να προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Για αυτό και επιβάλλεται η ομάδα να παρουσιαστεί όπως πρέπει απέναντι στους Τσέχους στις 23 και 30 του μήνα.

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του ματς Ολυμπιακός-Αμβούργο…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected